Zulin Aziz Dedah Siapa Kekasih Hatinya.


Artis verstyle Malaysia , Zulin Aziz yang merupakan seorang penyanyi , pelakon , pelawak , hos dan juga seorang usahawan semalam ada memuat naik gambar di laman Instagram miliknya yang menitipkan ucapan khas sempena ulang tahun kelahiran kekasihnya iaitu Farhan Norzaini yang ke-34.

Farah Azleenda Abdul Aziz atau sennag digelar Zulin turut menitipkan doa dan dalam masa yang sama memuji sikap dan ketulusan kekasih hatinya.

Zulin yang nampaknya sedang dilamun cinta setelah dikecewakan 2 tahun lalu menyifatkan Farhan sebagai lelaki yang sangat bertanggungjawab dan tegas orangnya tetapi sangat penyayang.

Jelas Zulin lagi kekasihnya itu memiliki beberapa hobi serta minat yang sama. Mereka yang sukakan hobi dan makana yang sama, yang mana itu meyenangkan hati Zulin kerana senang berkongsi dan bole melakukan aktiviti yang sama. Malah Zulin sering berkongsi aktiviti yang dilakukan bersama Farhan di Ig nya.


Semoga perhubungan ini , sentiasa dalam lindungan Allah swt dan diberi kebahagiaan dan kejayaan dunia akhirat. Ramai rakan artis yang tidak sabar menanti nasi minyak dan berharap agar hubungan mereka hingga ke jinjing pelamin.

Disclaimers – Bahan artikel admin kongsikan dihalaman ini sekadar panduan tutorial dan ringkasan yang berkaitan dengan “Zulin Aziz Dedah Siapa Kekasih Hatinya.” ini sahaja. kami tidak ada sebarang kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua hebahan berpandukan sumber rasmi dan betul-betul sahih sahaja.Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Portal Malaysia