Home » Gosip Artis Malaysia » Zul Ariffin Bersedia Beri Tunjuk Ajar Kepada Pelakon Baru.

Zul Ariffin Bersedia Beri Tunjuk Ajar Kepada Pelakon Baru.

.

Nama Zul Arifiin tidak asing lagi dalam industri tanah air Malaysia yang mana dia lebih dikenali dengan suara garau dan juga bertubuh sasa menjelaskan bahawa dia memang bersedia untuk tunjuk ajar kepada semua pelakon baru yang bakal digandingkan bersamanya dalam filem mahupun drama.

Namun dia menegaskan bahawa pelakon baru tersebut haruslah membuang ego , berdisplin serta berdedikasi untuk belajar serta memperbaiki mutu lakonan dalam sesuatu drama atau filem.

Dia yang mengaku terbuka untuk bergandingan dengan siapa saja tidak kira pelakon baru atau lama bagi sesebuah drama atau filem .

Zul Ariffin juga sangat menitikberatkan mutu lakonannya kerana menghargai peminatnya yang mempercayainya agar lakonan yang diberikan memuaskan dan berkesan dihati peminat. Malah peminat juga mengambil berat tentang pelakon yang digandingkan dengannya di kaca televisyen.

Zul yang mengakui bahawa dia bukanlah pelakon yang baik dan hebat namun akan sentiasa cuba dan berusaha menjadi pasangan aktor yang mudah memberi kerjasama dan menjadi idola para peminat.

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

Dia yang juga menjelaskan bahawa dalam lakonan mereka perlukan keserasian yang mana ‘kita tidak boleh ‘fly’ solo. Kalau saya seorang yang memberi, ia tidak akan menjadi. Jadi saya tidak kisah untuk ‘baby sit’ pelakon gandingan saya di set penggambaran, walaupun saya tidak dibayar untuk berbuat demikian,” katanya.

Semasa dalam tempon PKP tahun ini, Zul Ariffin yang berkongsi di laman sosial bahawa dia sedang mendalami agama bersama Ustaz Ebit Lew dalam beberapa perkongsian sebelum ini, Zul berkata dia mahu memperbaiki lisan dalam usaha menjadi insan yang lebih baik.

Dia juga berkata bahawa dia akan menjaga lisannya dahulu , yang mana perubahan lain akan berlaku secara perlahan- lahan dari semasa ke semasa.

Pernah di kontroversikan tentang babak dalam lakonan yang memperlihatkan dia mendukung hero dan telah mendukung heroin dalam drama tersebut.

Namun Zuk menegaskan bahawa dia hanya mengikut perjalanan cerita yang ditetapkan. Kalau dukung pun, saya tak rasa apa-apa. Terasa seperti mendukung kerusi sahaja,katanya.

Penafian – Semua artikel admin kongsikan diatas hanyalah panduan dan rujukan artikel related dengan “Zul Ariffin Bersedia Beri Tunjuk Ajar Kepada Pelakon Baru.” sahaja. kami tidak ada kaitan dengan government agency atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua hebahan berpandukan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!