Home » Gosip Artis Malaysia » Zarina Anjoulie Kongsi Video “Cium” Iqram Dinzly.

Zarina Anjoulie Kongsi Video “Cium” Iqram Dinzly.

Zarina Anjoulie kembali menjadi perbualan netizen apbila baru-baru ini ada satu perkongsian di Ig yang memaparkan dia memeluk dan mencium Iqram Dinzly.

Pertemuan bersama Iqram Dinzly yang merupakan sahabat baiknya Zarina kerana pernah berlakon bersama dan dikhabarkan sangat rapat malah sering melepak bersama.

Walaupun Iqram banyak menimbulkan gosip tentang perangainya yang suka merepek di Live Ig dan juga Bigo namun itu tidak membuatkan Zarina menjauhkan diri daripada artis tersebut kerana Zarina cukup selesa dengan Iqram yang dikatakan sekepala dan mudah diajak berbual.

Menerusi rakaman video berdurasi 20 saat itu, Anju yang berdiri rapat di sebelah Iqram sambil memeluk Iqram dan bertanya kepada aktor tersebut jika dia ada kata-kata semangat untuk diberikan kepada para peminat.

Nak cakap hai tak pada semua orang? Ada kata-kata semangat tak?

Dan apa yang menarik perhatian para netizen ialah apabila tindakan Anju bertanya mengapa Iqram begitu comel dan terus mencium pipi kanan aktor tersebut sebaik saja dia memberikan kata-kata semangat.

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

Malah keadaan itu juga memperlihatkan aktor tersebut kelihatan tidak selesa dan terkejut dengan tindakan Anju itu dan semestiny perkara membutkan ramai netizen meninggalkan komen pada hantaran berikut.

Meskipun begitu, masih ramai yang mendoakan agar dua selebriti tersebut diberikan hidayah dan bertaubat daripada melakukan perkara-perkara seperti itu dan lebih menjaga sensitiviti .

Tiada penjelasan daripada kedua belah pihak tetapi hanya meninggalkan caption bff.

Iqram yang sudah lama mendiamkan diri daripada industri seni tetapi masih aktif di media sosial miliknya .

 

Penafian – Semua artikel portalamalaysia share dihalaman ini sekadar tutorial dan rujukan artikel related dengan “Zarina Anjoulie Kongsi Video “Cium” Iqram Dinzly.” sahaja. kami tidak ada sebarang kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua hebahan berasaskan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!