Zara Zya Bercinta Dengan Alha Alfa Ke?


Pada bulan Oktober lalu, Zara Zya dilihat telah meraikan hari lahirmya bersama ushawahan kosmetil terkenal iaitu Datuk Alha Alfa dan telah menjadi perbualan para peminat dan netizen namun disangkal dengan mendakwa bahawa hanya sebagai sahabat terdekat yang turut hadir dalam majlis kecilnya itu.

Tetapi kali ini pasangan ini sekali lagi menjadi perbualan di media sosial apabila Zara telah menghadiahkan kasut jenama mewah Christian Louboutin (LV) kepada Alha sempena hari lahirnya tempoh hari .

Penyataan itu telah dikongsi oleh Alha di Ig miliknya dengan memuat naik foto menerima hadiah kasut tersebut daripada Zara serta mengucapkan terima kasih kepada pelakon itu. Dia yang diraikan secara ringkas tetapi meriah oleh teamnya namun kehadiran Zara telah menjadi topik perbualan hangat dimedia sosial.

Melalui perkongsian iyu juga ,Alha itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang berteka-teki mengenai hubungan mereka yang disifatkan sebagai sesuatu yang istimewa malah ada yang mendoakan mereka disatukan kerana keduanya masih single dan sangat serasi kerana sama-sama bersifat lemah lembut dan juga prihatin malah dikatakan mempunyai muka yang sama dan berjodoh.

Tidak mendapat reaksi dari mereka namun Zara masih mengekalkan caption #bff pada posting yang melibatkan dia dan juga Alha namun tidak dapat dinafikan bahawa para netizen sangat suka dengan hubungan mereka berdua dan mendoakan agar dipertemukan jodoh antara mereka.


 

 

Terdahulu, Zara mengakui mereka sekadar berkawan baik dan sudah mengenali sejak lima tahun lalu malah banyak berkerjasama dengan Alha apabila lebih selesa dengan gaya makeup daripada Alha dan banyak menggunakan khidmatnya.

Penafian – Semua artikel admin share diatas sekadar panduan dan rujukan ringkasan yang berkaitan dengan “Zara Zya Bercinta Dengan Alha Alfa Ke?” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua rujukan berpandukan sumber official dan sahih sahaja.Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Portal Malaysia