Mohon Wifi Percuma Untuk Rakyat Selangor Wifi Smart Selangor


Wifi Smart Selangor merupakan satu kemudahan wifi percuma untuk rakyat Selangor terutamanaya bagi kumpulan B40, M40, belia dan pelajar bagi mengakses internet.

Apa Itu Wifi Smart Selangor?

Program Wifi Smart Selangor memberikan perkhidmatan Wi-Fi percuma kepada rakyat Selangor terutamanya kumpulan B40, M40, belia dan pelajar yang sangat memerlukan capaian ke Internet. Hotspot yang memberikan capaian Internet yang lebih pantas di seluruh negeri Selangor dilaksanakan untuk mempersedia rakyat Selangor menghadapi Perindustrian 4.0 (IR 4.0).

Cara Daftar & Login Wifi smart Selangor

Baca juga: Skim Dana Selangor Bantuan B40 Miliki Rumah Sendiri

Cara Semak Liputan Wifi smart Selangor

Untuk mengetahui lokasi terkini yang mempunyai kemudahan wifi smart Selangor, layari https://www.smartsel.co/wifi-smart-selangor

Maklumat Lanjut

Tel : 03 5513 1000

Email : [email protected]


Facebook : https://www.facebook.com/wifismartselangor

Disclaimers – Semua artikel admin share dihalaman ini hanyalah panduan tutorial dan ringkasan artikel berkaitan dengan “Mohon Wifi Percuma Untuk Rakyat Selangor Wifi Smart Selangor” sahaja. portalamalaysia tidak ada kaitan dengan government agency atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, segala rujukan berasaskan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Portal Malaysia