Home » Isu Semasa » Warga Emas Jatuh Motor dan Cedera Di Muka Jatuh Lubang Kumbahan

Warga Emas Jatuh Motor dan Cedera Di Muka Jatuh Lubang Kumbahan

Netizen menerusi laman sosial Twitter meluahkan rasa marah mereka terhadap jalan-jalan yang berlubang dan tidak rata serta wujud longkang yang tidak bertutup sehingga menyebabkan kemalangan.

Tular sebelum ini sebuah gambar memaparkan seorang lelaki warga emas yang berlumuran darah di kepala akiba tersembam ke jalan tar selepas motosikal yang dinaikinya termasuk ke dalam lubang kumbahan di jalan Kota Tinggi, johor.

Berkaitan kejadian jatuh lubang kumbahan ini, rata-rata pengguna Twitter meluahkan rasa tidak puas hati terhadap keadaan jalanraya di kawasan berkenaan dan juga Malaysia Amnya yang mengakibatkan kemalangan.

Mereka juga mengucapkan rasa takziah dan mendoakan supaya warga emas tersebut cepat sembuh.

“Pergi lah kau berkempen tapi lubang tu pun tak boleh nk inovate jadi better. Baik tak payah ada pemimpin kalau semua benda rakyat buat sendiri. ye dak?. Rakyat lah yang miskin rakyat kena jaga kebajikan negara,” respon Twitter EyzaMohdar.

“Astaghfirullahalazim. gugur jantung aku tengok. ya Allah. kemain nak buat PRN semua tapi haih. Why,” respon Twitter lynnabakar.

Penafian – Semua yang admin share dihalaman ini sekadar tutorial dan rujukan yang related dengan “Warga Emas Jatuh Motor dan Cedera Di Muka Jatuh Lubang Kumbahan” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada kaitan dengan government agency atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua rujukan berasaskan sumber rasmi dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes