Home » Gosip Artis Malaysia » Wani Kayrie Mengalami Simptom Menyakitkan Akibat Covid.

Wani Kayrie Mengalami Simptom Menyakitkan Akibat Covid.

 

Wani Kayrie adalah seorang penyanyi dan juga baru menginjakkan diri dengan dunia lakonan apabila muncul dalam drama di televisyen baru-baru ini.

Dalam perkongsian daripada ig miliknya semalam,dia berkongsi berita duka apabila memaklumkan dirinya dijangkiti Covid-19 pada Ahad lalu.

Wani atau nama sebenar Syazwani Abdullah, 21,menjelaskanbahawa dia disahkan positif virus berkenaan dan dikehendaki menjalani kuarantin kendiri di rumah sendiri.

Melalui ujian yang dijalankan , dia dan pengurusnya telah disahkan positih selepas ujian dijalankan. Dai ayang redha dan menerima ketentuannya dan berharap agar cepat sembuh dari wabak berkenaan.

Menganggap bahawa jangkitan Covid sebagai cabaran dan dugaan kepadanya , wani sekarang menjalani kuarantin dirumahnya atas nasihat doktor yang terlibat.

Malah Wani meminta agar sesiapa yang ada berhubungan dengannya supaya melakuakan ujian swab test untuk langkah berjaga-jaga supaya gejala ini dapat dirawat dan dikuarantin awal agar tidah berjangkit dan menular tanpa kawalan.

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

Wani yang merasa bersalah telah memohon maaf atas keadaanya yang sudah dijangkiti dan bergaul dengan orang ramai sebelum mengetahui bahawa dirinya dijangkiti.

Wani yang bakal muncul dengan lagu baru iaitu Jangan Terlepas Pandang manakala MV akan disiarkan melalui Youtube pada hari esok 6 hb 2021.

Dalam perkongsian tersbut juga Wani bekata bahawa dia mengalami simptom Covid seperti demam panas ,sakit kepala , batu-batuk , selsema dan sakit tekak namun bersyukur kerana deria bau dan rasa masih ada.

Wani turut memohon orang ramai agar mendoakan dirinya cepat pulih daripada jangkitan virus berkenaan dan dapat kembali kepada sedia kala kerana katanya simmtom yang dihadqapinya adalah sangat sakit .

Wani dan pengurusnya telah demam sejak dua hari lalu malah merasa sakit kepala, batuk-batuk, selsema dan sakit tekak.

Dia juga berpesan agar semua rakyat Malaysia supaya lebih berhati – hati dan menjaga kesihatan

 

Penafian – Semua yang admin kongsikan dihalaman ini sekadar tutorial dan ringkasan yang berkaitan dengan “Wani Kayrie Mengalami Simptom Menyakitkan Akibat Covid.” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, segala rujukan berasaskan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!