VIDEO Imbau Momen Indah Bersama, Puteri Balqis Rindu Arwah Abam – “Pelangi Saya Masih Tidak Berwarna”


Pelakon muda berjiwa besar, Puteri Balqis, 15, meluahkan rasa rindunya terhadap Allahyarham Abam Bocey menerusi perkongsian di Instagram Story.

Puteri Balqis atau lebih dikenali sebagai Aqish memuat naik dua foto zaman kanak-kanaknya bersama pelawak itu ketika menjadi tetamu jemputan program realiti komedi hiburan kumpulan Bocey.

Mohon juga : [RASMI] Kerajaan Telah Umum Tarikh Dan Bayaran Bantuan Kewangan RM600 dari RISDA ~ Mohon Sini Sekarang !

Mohon segera : TERKINI: Bantuan e-Wallet RM200 Keluarga Malaysia. Ini Tarikh Pembayarannya! ~ Click Sini Info Lanjut.

Momen yang dikongsikan Aqish sering menjadi viral di semua laman sosial dan sentiasa berjaya menyentuh hati ramai walaupun video itu dirakam beberapa tahun lalu.

@rvm_gaban1 #maharajalawakmega #alfatihahbuatmuabambocey #fyppppppppppppppppppppppp #fypmalaysia🇲🇾 #fypmalaysia🇲🇾tiktok #fypmalaysia🇲🇾tiktok #fypmalaysia🇲🇾 #lawakmalaysia #bocey #acheykintangkintung #fadbocey #abambocey ♬ original sound – RVM_GABAN

“Hai abang, masih ingat saya? Abang mungkin sudah menyaksikan keindahan alam dan melihat pelangi terindah di syurga sana.

“Pelangi saya masih lagi samar-samar dan tidak berwarna. Salam sayang dari adik perempuan abang, Puteri Balqis,” tulisnya di kapsyen foto tersebut.

VIDEO Imbau Momen Indah Bersama, Puteri Balqis Rindu Arwah Abam – “Pelangi Saya Masih Tidak Berwarna” 1


Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3