( Video ) Iklan PU Riz & Neelofa siap terbang, rakan selebriti juga tergelak


Sesiapa yang tidak kenal dengan pasangan selebriti dan usahawan popular ini, Neelofa dan Haris Ismail yang juga dikenali sebagai PU Riz. Selain aktif sebagai selebriti, mereka juga antara pasangan yang terkenal dalam bidang perniagaan.

Sebelum ini Neelofa dengan jenama tudungnya yang sehingga kini mendapat tempat di hati wanita, namun kini Neelofa dan suami semakin melebarkan sayap menjual pelbagai jenis produk.

Bagaimanapun, terbaru Neelofa dan PU Riz mengajak bukan sahaja peminat dan pengikut mereka di Instagram merasai terhibur malah rakan-rakan selebriti yang tidak lepas ketawa melihat telatah pasangan seperti pinang ini ketika berlakon dalam iklan produk mereka.

Iklan Neelofa yang dilakukan bersama PU Riz membuatkan mereka pantas menerima ribuan komen, namun pasangan ini juga berjaya menghiburkan ramai dengan trend yang menjadi fenomena suatu ketika dahulu.

@neelofaDrintox dgn izin Allah bantu melawaskan , kempis perut, buang angin dan badan rasa ringan sampai boleh terbang 🤣♬ original sound – neelofa

Hahaha korang…

“Badan ringan sampai boleh terbang kadang-kadang,” tulis Pu Riz membuatkan ramai rakan selebriti juga terhibur apabila di akhir video, mereka sempat terbang yang rasanya buat pengguna media sosial tentu masih teringat akan trend yang dilakukan mereka. Siap terbang, dan prosesnya juga tentu tidak mudah. Sporting betul Neelofa dan suaminya kali ini.


Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3