(VIDEO) Gaya Cik B Buat Pak Guard Pun Pening, Kena Marah Masuk Tandas Perempuan


Sejak akhir-akhir ini nama anak kepada usahawan kosmetik terkenal, Dato Seri Vida yang dikenali sebagai Cik B sering menjadi perhatian ramai. Tampil berambut dengan potongan pendek seakan lelaki, Cik B terus menjadi buah mulut ramai.

Apatah lagi sebelum ini gaya pakaiannya pun yang terlalu sempoi dan tidak seperti anak gadis lain. Ditambah dengan gaya potongan rambut tersebut membuatkan ramai dakwa semakin tidak cam anak Dato Seri vida (DSV) yang seorang ini.

Baca juga : Cara Semakan BKM Status Bayaran Fasa 4 (Disember 2022) ~ Semak Kelayakan Anda Disini Sekarang !

Mohon juga : Bantuan Barang Dapur RM300 Untuk Semua Rakyat | Mohon Sekarang!

Namun, terbaharu Cik B tampil dengan memakai rambut palsu panjang lengkap dengan solekan dan memakai gaun yang mengejutkan ramai pihak. Bukan sahaja terkejut malah ramai yang teruja menyaksikannya.

Berikut adalah perkongsian rakaman yang dimuat naik melalui akaun TikTok milik Miss B sendiri:

Di ruangan komen perkongsian ini, rata-rata netizen memuji penampilannya. Ada juga yang mengaku suara DSV terngiang-ngiang kegembiraan melihat anak perempuannya.

Pun begitu, dalam satu perkongsian ceritanya berbeza. Dalam muat naik video yang dikongsikan menerusi akaun media sosial DSV, gaya Cik B membuatkan Guard semakin pening dengan gadis ini.

Dalam video tu nampak DSV dan Cik B nak masuk tandas awam, tapi pengawal dalam bangunan tu menegur kenapa Cik B masuk tandas wanita.

Memang Cik B buat macam ni sampai guard pun pening!


Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3