( Video ) Anak dara Jep Sepahtu jadi bualan ramai, “berhabuk dia speaking”


Anak dara Jep Sepahtu menjadi buah mulut orang ramai, “berhabuk cakap”. Kanak-kanak diakui gemar bermain lendir, apatah lagi dengan banyak video menarik dan menyeronokkan tentang bermain lendir di media sosial juga sedikit sebanyak mempengaruhi kanak-kanak lain untuk bermain secara kreatif.

Baru-baru ini, Dariya Inara yang juga anak sulung pasangan Jep Sepahtu dan Sari Yanti turut menjadi lendir. Video itu dikongsi oleh ibunya yang menunjukkan Dariya bermain lendir secara kreatif. Pada permulaan video, Dariya menunjukkan sikat rambut yang patah.

Anak dara Jep Sepahtu jadi bualan ramai, “berhabuk dia speaking”

Dariya juga ada menunjukkan di dalam sikat tersebut mempunyai glitter dan dia ingin mengeluarkan kesemuanya untuk dicampurkan ke dalam slime dan sekali gus menjadikan permainan tersebut lebih menarik.

Namun apa yang lebih mengujakan netizen apabila melihat video tersebut adalah kepetahan anak kecil itu berbahasa Inggeris.

@sariyantimn♬ original sound – SARIYANTIMN

Celotehnya menarik perhatian dengan wajahnya yang comel bersahaja bahkan sekali pandang wajahnya begitu iras dengan ibunya tetapi gaya bercakap tak tumpah seperti abahnya. Cukup mencuit hati!


Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3