Home » Hardwarezone » Top 5 Kerusi Gaming Murah & Terbaik di Malaysia 2021

Top 5 Kerusi Gaming Murah & Terbaik di Malaysia 2021

Kerusi gaming murah tak semestinya berkualiti rendah. Jom lihat 5 kerusi gaming murah yang terbaik  memang cun dan gaya terbaru tahun 2021.

Ada tak gaming chair yang dalam range RM200 – RM1000 tapi masih berkualiti tinggi?

Kalau anda prefer untuk invest duit lebih sikit, kami ada info tentang top 5 kerusi gaming premium terbaik di Malaysia.

Senarai kerusi Gaming Murah di Malaysia

Boleh diakatakan antara jenama yang paling popular di pasaran sekarang adalah TTRacing yang membuat kerusi berkualiti dengan harga rendah tanpa mengorbankan kualiti. Selain tu, jenama Like Regal juga agak terkenal juga.

Model yang korang perlukan mungkin berbeza dari individu ke individu tapi dua jenama ni membuat kerusi gaming yang sangat affordable di dalam pasaran Malaysia ini. Jangan risau ada juga jenama lain seperti GTGamez & GTRacing.

Kerusi Gaming TTracing SwiftX

  1. Kerusi ini boleh recline sehingga 165 darjah
  2. Bagi saiz badan yang sesuai untuk kerusi ini tidak melebihi 130kg
  3. Armrest boleh adjust ketinggiannya, dan datang sekali dengan 2 bantal yang selesa untuk duduk lama.
  4. Kekuatan kerusi ni memang gempak lah, korang tak payah takut memang boleh duduk lama tetapi selesa.

Lihat Harga Terkini di Lazada

Lihat Harga Terkini di Shopee

Kerusi Gaming TTracing Duo V3

  1. Gaya yang lebih kurang sama dengan SwiftX tapi dengan style roda yang agak berbeza.
  2. Sesuai untuk bajet yang lebih rendah dan inginkan kualiti yang sederhana.
  3. Boleh recline sehingga 155 darjah.
  4. Walaupun beza sikit dari SwiftX, kerusi ini masih lagi layak masuk dalam senarai kerusi gaming murah terbaik.

Lihat Harga Terkini di Lazada

Lihat Harga Terkini di Shopee

Kerusi Gaming TTracing Surge

  1. Kerusi ini kualiti paling tinggi dengan material yang mahal.
  2. Boleh recline sehingga 180 darjah, boleh buat tidur.
  3. Sesuai bagi anda yang nak cari alternatif untuk kerusi gaming kualiti tetapi bajet sederhana.
  4. Kerusi gaming ni adalah yang paling mahal dari TTracing setakat ni. Antara kerusi gaming murah terbaik pilihan online tapi kena keluar duit lebih sikit berbanding yang lain. Takpa, tahan lama ya.

Lihat Harga Terkini di Lazada

Lihat Harga Terkini di Shopee

Kerusi Gaming GTGAMEZ GMZ-GC-YG-721

  1. Pilihan bajet yang bijak, dapat rasa lebih mahal walaupun harganya rendah.
  2. Boleh recline sehingga 150 darjah, masih ok.
  3. Datang dengan bantal belakang dan bantal tengkuk untuk keselesaan.
  4. Untuk pilihan bajet, kerusi gaming dari GTGamez mungkin menepati kriteria anda diluar sana. Material yang dipakai iaitu PVC leather takdalah ynag terbaik tapi masih lagi bagus dan selesa dalam suhu sederhana atau sejuk.

Lihat Harga Terkini di Lazada

Lihat Harga Terkini di Shopee

Kerusi Gaming Like Regal

  1. Harga yang sangat berpatutan ya.
  2. Kerusi ini boleh recline sehingga 160 darjah.
  3. Sesuai kalau korang tak kisah sangat pasal jenama kerusi gaming anda.
  4. LR Gaming Chair design dia macam lebih kurang sama dengan Sokano 0C04 tapi bezanya dia boleh recline sampai 160 darjah. Kerusi ni datang sekali dengan 2 bantal dan harganya murah sikit dari Sokano 0C04.

Lihat Harga Terkini di Lazada

Lihat Harga Terkini di Shopee

Penafian – Semua yang kami kongsikan dihalaman ini merupakan panduan dan rujukan ringkasan yang berkaitan dengan “Top 5 Kerusi Gaming Murah & Terbaik di Malaysia 2021” sahaja. kami tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, segala rujukan berasaskan sumber official dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!