Tol Percuma Selama Setahun Buat Pengguna RFID


Touch ‘n Go Group telah mengumumkan 16 pengguna RFID sebagai pemenang bagi pusingan 1 dan 2 Peraduan Tol Percuma Touch ‘n Go RFID. Mereka memenangi tol percuma bagi tempoh setahun. Peraduan berkenaan bermula sejak 18 November lalu dan masih berlangsung. Seramai lapan pemenang dipilih setiap dua minggu menjadikan jumlah keseluruhan 40 pemenang sepanjang kempen ini.

Tol Percuma Selama Setahun Buat Pengguna RFID 2

Sumber: google image

Untuk pusingan petama, pemenang terpilih adalah Loh Kean Huat dan Yasir Che Abdullah dari Kuala Lumpur; Kyle Nicholas Hon dan Kor Yen Sing dari Selangor; Lee Yi Hao dan Mohamad Firdaus Ajis dari Negeri Sembilan; Mohd Zainal Mohd Shafiei dari Perak dan Loh Bee Ling dari Pulau Pinang.

Bagi pusingan kedua pula, pemenang terdiri daripada Koek Cheng Yee, Nicholas Lau Yeen Kit dan Mohamad Zulkifly Mohd Kassim dari Pulau Pinang; Calvin Lee Khai Vui dari Pahang; Azrul Nizam Othman dari Melaka; Ong Wei Wei dan Mohd Khairul Anwar Ismail Rosdi dari Selangor, dan Aaron David Robinson dari Kuala Lumpur. Kebanyakan pemenang mengakui hadiah diterima dapat mengurangkan beban membayar tol harian.

Malah, ada pemenang merancang menjelajah seluruh negara bersama keluarga dan rakan. Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif Touch ‘n Go Group, Prabakaran Sangarajoo berkata, peraduan ini ganjaran buat pelanggan setia Touch ‘n Go RFID.

Tol Percuma Selama Setahun Buat Pengguna RFID 3

Ia telah menggalakkan mereka yang belum memiliki RFID atau cuba menggunakannya supaya segera berbuat sedemikian. Terdapat tiga lagi pusingan dengan lapan pemenang setiap sesi. Jadi peluang masih terbuka untuk menjadi pemenang. Selain untuk membayar tol, Touch ‘n Go RFID juga sebenarnya boleh digunakan untuk membayar isian petrol di  Shell.


Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3