Tinyscale Homestay | Nikmati Muslim Homestay Dengan Private Pool – Muat Sehingga 12 orang!

Tinyscale Homestay wajar menjadi pilihan anda jika anda merancang percutian berama-ramai ke Melaka! Apabila merancang perjalanan keluarga ke Melaka, seringkali kita akan mencari tempat makan  terbaik dan aktiviti menyeronokkan untuk dilakukan di Melaka.

Jadi, langkah seterusnya ialah mencari homestay terbaik dengan kolam renang peribadi di Melaka yang boleh memuatkan seisi keluarga! Kami ingin mengesyorkan sebuah homestay yang boleh anda pertimbangkan; Tinyscale Homestay.

Baca juga: 5 Tempat Makan Popular Di Janda Baik

Lokasi & Dekorasi Tinyscale Homestay


Tinyscale Homestay

Hanya 20 minit pemanduan dari Jonker Street, Tinyscale Homestay adalah tempat anda dan keluarga anda boleh bermalam di Melaka.  Tinyascale Homestay asalnya adalah sebuah rumah teres 2 tingkat yang diubah suai menjadi homestay yang sangat selesa.

Tinyscale Homestay | Nikmati Muslim Homestay Dengan Private Pool - Muat Sehingga 12 orang! 1

Hanya dibuka kepada tetamu Muslim, homestay mesra Muslim di Melaka ini dilengkapi dengan gabungan reka bentuk moden dan desa, dari bahagian dalam hingga ke perabotnya.

Bilik Tidur


Tinyscale Homestay | Nikmati Muslim Homestay Dengan Private Pool - Muat Sehingga 12 orang! 2

Sesuai untuk kumpulan besar 10-12 orang, Tinyscale Melaka mempunyai 4 bilik tidur dan 3 bilik mandi, jadi semua orang mempunyai ruang yang selesa untuk diri mereka sendiri!

Ia juga mempunyai ruang tamu dalaman dan luaran, bilik berhawa dingin, dapur yang serba lengkap dengan alat perkakasan dapur dan peti sejek, set barbeku dan Wi-Fi percuma.

Tinyscale Homestay | Nikmati Muslim Homestay Dengan Private Pool - Muat Sehingga 12 orang! 3

Indoor Pool Untuk Kanak-kanak


Tinyscale Homestay | Nikmati Muslim Homestay Dengan Private Pool - Muat Sehingga 12 orang! 4

 

Bahagian terbaik tentang Tinyscale Homestay ialah kolam renang dalaman kanak-kanak di mana kanak-kanak boleh menikmati keseronokan bersama sepupu mereka!

Indoor Pool @ Tinyscale Homestay

Kolam renang dalaman terletak betul-betul di luar bilik tidur utama, jadi orang dewasa boleh mengawasi anak-anak kecil juga.

Tarikan Berdekatan


Memandangkan homestay ini terletak di Taman Seri Duyong, terdapat banyak kedai makan halal dan tarikan yang menyeronokkan berdekatan.

Selepas menikmati ikan bakar di Ikan Bakar Umbai atau sup tempatan yang sedap di Sup Gearbox Botak Duyong, anda boleh pergi ke Zoo Melaka, Melaka Wonderland atau A Famosa untuk meluangkan masa bersama keluarga!

  • Rate: Bermula dari RM600/malam (10-12 orang)
  • Alamat: No 16, Jalan Seri Duyong 1/19, Taman Seri Duyong Sek 1, Melaka
  • No.Tel: +6017 306 1899

Website | Facebook | Instagram | Lokasi

 


Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3