Terkini : Pengeluaran Khas KWSP 2.0 Tuntutan Terakhir


Semak cara memohon pengeluaran khas kwsp 2 0 RM10000. Log masuk dan semak status kelulusan keputusan permohonan KWSP 2.0 RM 10k & tarikh pembayaran kwsp di pautan, lulus produktionkhas.kwsp.gov.my

Dalam keadaan ekonomi pasca pandemik ini, masih ramai yang mengadu masalah kewangan.

Tidak semua orang mempunyai caruman Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) untuk membolehkan mereka mengeluarkan i-Citra, i-Lestari dan terbitan khas 10K KWSP baru-baru ini.

Pengeluaran Khas KWSP 2.0


Selepas mendapat wang KWSP RM 10,000 dan bergembira di Hari Raya Aidilfitri, ada yang mula resah dan gelisah. Ini kerana wang semakin kering kerana sudah pun menyambut Hari Raya yang sudah 2 tahun tidak disambut. Ada yang seronok membeli barang kemas dan ada yang menggunakan wang itu untuk membayar hutang adik-beradik atau kawan-kawan.

Sebenarnya tak salah guna duit KWSP tapi biarlah saiz baju tu pada badan sendiri. Lebih baik RM 10,000 dijadikan modal untuk membeli aset seperti barang kemas atau mencipta modal perniagaan kecil-kecilan seperti menjual barang di pasar malam atau melakukan penghantaran secara dropship.

Mengapa wang KWSP perlu dibazirkan seolah-olah tiada hari esok?

Perlu Ke Ada Pengeluaran Kali Ke 2

Siapa yang tak nak duit? Lagi-lagi sekarang tengah zaman susah, lagi banyak yang perlu diselesaikan dengan wang.

Jika korang setuju pengeluaran khas 2.0 ini patut diadakan, sila join Group FB KWSP Pengeluaran RM10,000 One-Off.

Sememangnya kini di zaman orang kaya semakin kaya, orang susah semakin miskin, kita kena banyak berfikir sebelum buat keputusan dalam bidang kewangan ini dan sama-samalah kita bermuhasabah.

Gunakan Cara Ini Untuk Tuntut Pengeluaran Melalui Petisyen

sign petisyen kwsp

Anda kini boleh sertai untuk menyokong Pengeluaran Khas 2.0 ini dengan tandatangan petisyen yang telah dilancarkan oleh rakyat Malaysia pada 14 Julai yang lalu.

Untuk menyokong & sertai petisyen ini, sila tandatangan di sini : Klik Sini

Target untuk dapatkan lebih 1 Juta tandatangan.

Semoga kerajaan dengar keluhan rakyat yang rata-rata ingin pengeluaran ini dilaksanakan.


Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3