Home » Gosip Artis Malaysia » Tauke Jambu Kawen Lagi? Cuma Iklan Katanya.

Tauke Jambu Kawen Lagi? Cuma Iklan Katanya.

Zamatul Amri bin Zakaria atau lebih dikenali sebagai Tauke Jambu adalah merupakan seorang pelawak, pelakon, penyanyi, dan pengacara di Malaysia.

Dia yang pernah melalui banyak kontroversi melibatkan perkahwinan yang mana telah beberapa kali mendirikan rumah tangga dan mengalami masalah.

Baru- baru ini tular di Tik Tok tentang Tauke yang telah menikahi seorang gadis iaitu Shu.Video TikTok  tersebut menjadi viral dan setelah ditemui oleh pihak media , pihak Shu dan TAuke mengaku telah menikah dengan persetujuan isteri pertamanya.

Malah berita tersebut menjadi viral sekali lagi apabila ia berkaitan Tauke yang memang dikatakan lelaki panas di Malaysia.

Namun setelah diasak dengan pertanyaan dari peminat akhirnya Tauke telah memuat naik video di Instagram dan juga Fb miliknya bagi menjelaskan perkara sebenar bahawa dia masih setia dengan isterinya, Nadia Mohd Effendi.

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

https://fb.watch/9yHJyC2cr_/

Dalam video Tik Tok tentang majlis perkahwinan dengan Shu itu dan temubual bersama mstar tempohari hanya lakonan untuk iklan produk keluaran mereka dan menafikan dakwaan bahawa dia berkahwin lagi.

Mereka berkolaborasi tentang hal bisnes yang melibatkan produk kesihatan lelaki dan wanita telah menjadikan video tersebut sebagai iklan bagi produk berkenan.

Taukeh juga menasihati agar nitezen lebih berhati-hati apabila menyebarkan rumor supaya tidak menjatuhkan fitnah dan membuat salah faham berlanjutan .

Disclaimers – Semua artikel portalamalaysia share dihalaman ini merupakan panduan tutorial dan rujukan ringkasan artikel berkaitan dengan “Tauke Jambu Kawen Lagi? Cuma Iklan Katanya.” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua hebahan berasaskan sumber rasmi dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!