Shuib Tak Pernah Keluar Berdua, Akui Anak-Anak Selesa Dengan Watie – ‘Doakan Saya Dapat Jodoh Yang Baik’


Sejak akhir-akhir ini, nama pelawak yang juga penyampai radio Shuib Sepahtu sering menjadi bualan orang ramai selepas melihat pantulan tubuh Watie terpantul di cermin ketika keluar makan bersama anak-anak

Baru perasan lepas baca komen


Mohon juga : [RASMI] Kerajaan Telah Umum Tarikh Dan Bayaran Bantuan Kewangan RM600 dari RISDA ~ Mohon Sini Sekarang !

Mohon segera : TERKINI: Bantuan e-Wallet RM200 Keluarga Malaysia. Ini Tarikh Pembayarannya! ~ Click Sini Info Lanjut.

Shuib ketika ditemui pemberita berkata, pada mulanya dia tidak perasan akan renungan itu ketika memuat naik gambar tersebut sehingga menerima beberapa komen daripada orang ramai yang mengatakan melihat renungan Watie.

Katanya lagi, mereka tidak pernah keluar bersendirian sebaliknya sentiasa bersama anak atau keluarga kerana sudah mengenali antara satu sama lain selain selesa bersama Watie.

“Sekarang ni saya memang utamakan kesihatan mental anak-anak. Saya faham diorang perlukan seorang wanita dan semua pun seronok dengan dia.

Bukan senang nak jaga empat orang anak

Shuib Tak Pernah Keluar Berdua, Akui Anak-Anak Selesa Dengan Watie – ‘Doakan Saya Dapat Jodoh Yang Baik’ 1

Shuib turut menegaskan bukan mudah untuk menjaga empat orang itu di matanya dan mengakui kriteria Watie yang penyayang, pandai menangani kerenah anak-anak serta bersabar membuatkan dia selesa berkawan dengan usahawan itu.

Bukan itu sahaja, Shuib turut meminta orang ramai tidak membuat sebarang fitnah terhadap dirinya kerana anak-anaknya kini sudah pandai membaca dan mengetahui isu berkaitan dirinya selain mengharapkan doa orang ramai agar mendapat jodoh yang baik.


Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3