Setelah Lama Mendiamkan Diri , Syamsul Yusof Akhirnya Bersuara


Setelah pelancaran filem terbaru ,Mat Kilau daripada pengarah terkenal , Syamsul Yusof semalam terdapat ura-ura mengatakan Syamsul tidak berani hadir ke pancaran tersebut kerana menyorok daripada media.

Sumber daripada sebuah portal tempatan yang juga terkenal dengan gosip hangat daripada artis tanah air juga mendakwa kelibat pengarah itu tidak muncul pada hari tersebut.


Portal berkenaan telah mendapat maklumbalas daripada Syamsul sendiri apabila tampil membuat hantaran di media sosial miliknya dengan mengetag portal berkenaan.

Syamsul menuslis bahawa dirinya tidak pernah menyorok dan sememanngnya tidak mahu mengeruhkan keadaan tetapi nampaknya semaikn diserang pihak media yang membuatkan dirinya tampil .

Malah meminta pihak berkenaan menunggu kehadirannya kerana tajuk portal berkenaan seolah mengundangnya untuk ke pejabat media berkenaan dan berniat mencari individu yang menulis berita tersebut.

“Wui bahasa ..bakar line nampak mstar? Aku tak menyorok la sial..”

“Nak aku datang pejabat dan cari penulis untuk menyembur depan muka? Hal ini tak mainlah dalam media.”

“Cabar aku, nanti aku sampai, aku cari. Silap orang kau cari gaduh, wahai wartawan sial. Nanti abang sampai k?” tulisnya.

Semasa pelancaran tersebut , adiknya iaitu Shamin Yusof sempat memaklumkan kepada pihak media bahawa abangnya mengalami demam panas dan dinasihatkan untuk tidak hadir ke majlis pelancaran tersebut demi menjaga kesihatannya.

“Dia memang nak datang malam ini, tapi dia demam panas. Saya nasihatkan lebih baik dia tidak datang. Bagaimanapun, dia kata akan berusaha nak datang,” jelas Shamin kepada media.

Penafian – Semua artikel portalamalaysia kongsikan diatas merupakan panduan tutorial dan ringkasan yang related dengan “Setelah Lama Mendiamkan Diri , Syamsul Yusof Akhirnya Bersuara” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua rujukan berasaskan sumber official dan sahih sahaja.Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Portal Malaysia