Home » Semakan » Senarai J&T Labuan

Senarai J&T Labuan

J&T Express merupakan perkhidmatan penghantaran barangan dan ia mempunyai lebih 350 drop point di seluruh Malaysia untuk memastikan servis pengambilan dan penghantaran yang pantas sepanjang 365 hari, setahun.

Kepada warga Labuan yang berurusan dengan J&T Express, terdapat beberapa lokasi disediakan oleh pihak J&T bagi memudahkan untuk pengambilan barang dan perkhidmatan penghantaran di kawasan Labuan.

Bagi anda yang menetap di Labuan dan ingin membuat penghantaran barang atau ingin mengambil barangan yang telah dipesan secara atas talian, anda boleh membuat urusan tersebut di cawangan J&T yang berdekatan dengan anda seperti di bawah :

Senarai J&T Labuan

1. SBH017

[wp-svg-icons icon=”pushpin” wrap=”i”]DP LABUAN 01
[wp-svg-icons icon=”mail” wrap=”i”]87007
[wp-svg-icons icon=”office” wrap=”i”]GROUND FLOOR, LOT 24, BLOCK B, LAZENDA CENTRE, JALAN OKK ABDULLAH,87007 LABUAN, SABAH.
[wp-svg-icons icon=”truck” wrap=”i”]Door to Door, Drop Off, Delivery, Self Collect
[wp-svg-icons icon=”clock-2″ wrap=”i”]10:30-20:30
[wp-svg-icons icon=”phone” wrap=”i”]087-426780
[wp-svg-icons icon=”map” wrap=”i”] Google Maps
[wp-svg-icons icon=”location-2″ wrap=”i”] Waze

Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut berkenaan J&T Express atau ingin mengetahu lokasi drop points di seluruh  Malaysia, anda boleh rujuk atau berhubungan seperti maklumat di bawah :

Alamat : 19th Floor, Mercu 3, KL Eco City,
Kampung Haji Abdullah Hukum, 59200 Kuala Lumpur.

Tel : 1300-80-9000
03-92129660

Penafian – Bahan yang kami share diatas merupakan panduan dan rujukan ringkasan artikel related dengan “Senarai J&T Labuan” sahaja. kami tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, segala hebahan berasaskan sumber official dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes