Menarik Tertarik !! Beberapa Gambar Artis Tempatan Yang Bergaya Di Kuala Lumpur Fashion Week 2021.


Kuala Lumpur Fashion Week 2021 baru sahaja melabuhkan tirainya kelmarin. Acara tahunan yang telah tertangguh selama 2 tahun ini, akhirnya kembali memeriahkan dunia fesyen tempatan yang mana dihadiri oleh perkera fesyen terkenal dan juga artis popular Malaysia.

Terdapat beberapa minggu selama majlis fesyen ini berlangsung, bukan hanya koleksi yang dipersembahkan oleh para pereka fesyen menjadi perhatian. Kelibat selebriti yang hadir bagi memeriahkan suasana turut mencuri perhatian. Penampilan mereka yang pastinya mengenakan baju rekaan dari pereka fesyen yang terlibat juga menarik minat lensa kamera dan juga para hadirin.

Bebearapa artis yang hadir semasa KL Fashion Weeek 2021:

Ummi Nazeera

Wani Hasrita

Emma Maembong

Eyka Farhana

Nadia Brain

Dato Siti

Nazim Othman dan Dini Schatman

Namroon

Sweet Qismina

 

Uyaina Arshad

Puteri Aishah

Daiyan Trisha

Fazura


Izzara Aishah

Disclaimers – Semua yang portalamalaysia kongsikan diatas hanyalah tutorial dan rujukan ringkasan artikel related dengan “Menarik Tertarik !! Beberapa Gambar Artis Tempatan Yang Bergaya Di Kuala Lumpur Fashion Week 2021.” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, segala rujukan berpandukan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Portal Malaysia