Home » Uncategorized » Sekitar Majlis Akikah Anak Shuib Sepahtu.

Sekitar Majlis Akikah Anak Shuib Sepahtu.

Sekitar majlis akikah Ayyash yang diselangi dengan majlis tahlil buat arwah Siti Sarah yang telah pergi meninggalkan suaminya shuib dan 4 lagi anaknya.

Msjlis yang ringkas

 

Setelah genap 100 hari pemergian arwah Siti Sarah , suaminya Shuib mengadakan majlis tahlil dan sekaligus mengadakan majlis buat anak bongsu mereka iaitu  Ayyash Affan.

Pada hari tersebut juga, oihak keluarga arwah telah memasang batu nisan di pusara Allahyarham Siti Sarah.  Sekali lagi ahli keluaraga dihimpit rasa sedih yang tidak terhingga apabila ayahnya mengatakan bahawa arwah Siti Sarah yang sepatutnya meletakkan batu nisan di kuburannya bukan dia. Namun pelakon veteran itu redha dengan ketentuan Illahi walaupun sangat menyayangi arwah anaknya itu.

Raisuddin yang mengakui bahawa cucu sulungnya sangat mirip dengan arwah Siti Sarah dan memiliki sikap dan perangai yang sama malah sangat manja dengannya. Rindunya mulai terubat apabila selalu bersama cucunya itu.

Penafian – Semua yang portalamalaysia share diatas sekadar panduan tutorial dan rujukan artikel berkaitan dengan “Sekitar Majlis Akikah Anak Shuib Sepahtu.” sahaja. kami tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua rujukan berasaskan sumber rasmi dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes