Home » Gosip Artis Malaysia » Saya Punya Maruah!! – Noorkhiriah.

Saya Punya Maruah!! – Noorkhiriah.

Pelakon yang sudah menceburi bidang lakonan sejak remaja lagi dan sememangnya sangat berbakat dalam membawakan pelbagai watak dalam drama yang dilakonkan malah berwajah baby face iaitu Noorkhiriah kelmarin telah tampil meluahkan rasa kesal dan terasa hati apabila dia menerima layanan tidak masuk akal daripada sebuah pihak produksi berikutan bayaran yang diberikan bagi  lakonannya.

Khairiah yang juga peneraju utama dalam drama Nur ini menulis bahawa pihak produksi tersebut pada mulanya menawarkan bayaran yang telah dipersetujui bersama namun diubah tidak lama kemudian.

Dia yang terpaksa meluahkan rasa kesal apabila merasa bayaran yang dikenakan untuk sesuatu penggambaran adalah tidak masuk dek akal dan kecewa kerana pihak produksi tidak mengambil berat teantang  isu tersebut malah dengan suka hati menukarkan harga dan juaga seperti sengaja bermain tarik tali tanpa memeikirkan perasaan pelakon yang terlibat.

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

Rasanya kena luahkan juga, makin tak masuk akal payment shooting sekarang, dah elok-elok deal boleh tarik balik cakap salah de

Korang ingat saya ni tak ada maruah. Main tarik tali macam ini, tak nak cakap tak nak jangan main pijak macam ni. Lepas tu nak sangat cut bajet samapi majoriti pelakonnya extra, apa nak jadi?

Dia yang sememangnya seorang yang sangat serius ketika berkerja dan tidak bermain-main ketika menyampaikan tugas di dalam satu penggambaran namun kali ini tidak mampu bertahan dan hanya meluahkan kerana kecewa diperlakukan seperti itu .

 

Tetapi perkongsiannya itu kemudian telah dipadam daripada laman Instagramnya tidak lama kemudian keran atidak mahu perkara itu diperbesarkan. Tetapi nampaknya khairiah seperti sudah bosan dengan cara kerja produksi yang sememangnya tidak menghargai bakat seni dan juga pelakon lama malah lebih sanggup membayar pelakon baru dengan harga yang mahal asalkan popular.

Dia yang kini sedang sebok menjual kerepek bawang dan juga membuat IG review malah sekarang masih meneruskan misi bantuan dengan menghantar bantuann ke kawasan banjir dengan kerjasama daripada  Pertubuhan Amal Nur By Khairiah.

 

Penafian – Bahan yang portalamalaysia share dihalaman ini hanyalah panduan tutorial dan rujukan ringkasan yang related dengan “Saya Punya Maruah!! – Noorkhiriah.” ini sahaja. kami tidak ada sebarang kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, segala rujukan berpandukan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!