Home » Gosip Artis Malaysia » Rumah Tangga Siti Saleha Retak Kerana Orang Ketiga?

Rumah Tangga Siti Saleha Retak Kerana Orang Ketiga?

Siti Saleha Mohd Baharum atau Siti Saleha yang lahir 14 Mac 1990 yang merupakan seorang pelakon dan model wanita Malaysia berketurunan Inggeris dan adik kepada vokalis kumpulan Bunface iaitu Sam .

Siti Saleha memulakan kerjayanya dalam dunia peragaan dan komersial sejak berusia 12 tahun, seterusnya mula menempa nama menerusi watak Nora Elena lakonan beliau bersama Aaron dalam drama bersiri dengan Nora Elena yang disiarkan di Tv3 yang mendapat sambutan hangat sehingga mencecah 1.3 juta penonton.

Pada 28 Julai 2017, Siti Saleha sah bergelar isteri kepada Ahmad Lutfi Azhar dengan sekali lafaz. Pernikahan mereka turut disaksikan seramai 200 orang tetamu yang terdiri daripada ahli keluarga dan kenalan terdekat kedua-dua belah pihak. Namun setelah beberapa tahun, Siti Saleha memfailkan perceraian pada Oktober 2021 dan perkahwinan mereka, belum dikurniakan cahaya mata.

Setelah 4 tahun berumah tangga, Siti Saleha dan suami baru-baru ini dikatakan berhadapan dengan masalah peribadi apabila pelakon itu hadir ke Mahkamah Rendah Syariah Klang pagi tadi, bagi sebutan kes penceraiannya pada Oktober lalu.

Siti Saleha yang enggan mengulas lanjut mengenai krisis rumah tangganya dan memohon agar semua pihak memberi ruang dan menghormati kehidupan peribadinya.

Dia mengatakan bahawa masih ok dan hanya perlukan ruang untuk kembali kepada keadaan sediakala.

Seperti yang semua sedia maklum, bahawa Siti Saleh sejenis artis yang tidak suka berkongsi kehidupan peribadi dan keluarga pada lama sosial atau media. Dia yang sentiasa menjaga privasi dirinya mengulas bahawa tidak akan memberikan sebarang komen mengenai hubungan dia dan suaminya.

Dikatakan bahwa sudah tidak tinggal sebumbung bersama dengan suaminnya dan dakwaan wujudnya orang ketiga adalah punca kepada keretakan rumah tangga dan mengakibatkan penceraian namun Siti Saleha tetap enggan mengulas sebarang penyataan kerana ingin menjada privasi dan aib keluarganya.

Bagus Siti Saleh , seharusnya perkara seperti ini dilakukan dengan baik tanpa mengaibkan dan memburukkan pasangan yang pernah hidup bersama dan pernah bahagia bersama. Semoga dipermudahkan urusan keduanya.

 

Penafian – Bahan yang admin share diatas sekadar tutorial dan rujukan ringkasan yang related dengan “Rumah Tangga Siti Saleha Retak Kerana Orang Ketiga?” ini sahaja. kami tidak ada kaitan dengan government agency atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua rujukan berpandukan sumber rasmi dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes