Home » Isu Semasa » Ronaldo Ditawarkan Ke Paris Saint-German (PSG)?

Ronaldo Ditawarkan Ke Paris Saint-German (PSG)?

Ronaldo mungkin ke PSG selepas ejen penyerang Manchester United, Cristiano Ronaldo dikhabarkan mula menawarkan khidmat beliau kepada Paris Saint-German.

Dia yang memenangi anugerah Ballo d’Or mengikat kontrak dua tahun berasma Manchester United selepas kembali pada aksi musim panas tetapi khabar angin kuat mengatakan akan meninggalkan kelab yang berdepan masalah itu.

Dengan Paris Saint-German yang dikatakan gagal memujuk Kylian Mbappe menandatangani kontrak baharu, memetik laporan daripada El Nacional mengatakan bahawa Jorge Mende mula menawarkan peluang kepada mereka untuk mendapatkan khidmat pemain bintang itu.

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

Tambah laporan itu, kehadiran Rangnick di Manchester United mungkin menjadi sebab kerana bekas pengendali RB Leipzig itu begitu komited dalam membentuk pemain muda.

Walaupun Ronaldo menyinar ketika berdepan dengan Arsenal dengan mengjaringkan gol yang ke 800 dalam kariernya sekaligus mengesahkan jumlah 12 gol keseluruhan musim ini.

Disclaimers – Bahan yang admin share dihalaman ini merupakan panduan tutorial dan ringkasan artikel berkaitan dengan “Ronaldo Ditawarkan Ke Paris Saint-German (PSG)?” sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua rujukan berasaskan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!