Riena Diana Dikecam Netizen Selepas Dakwa Lelaki Zaman Sekarang “Sakit Otak”


Sebelum ini , tular tentang gambar Janna Nicak yang dikongsi di media sosial memamerkan bentuk tubuhnya dan mendapat pelbagai komen negatif daripada netizen.

Ramai lelali yang digelar sebagai “miang ” telah meninggalkan komen berbaur lucah dan keterlaluan sehingga membuatkan kaum wanita membalas komen tersebut .

Malah pelakon wanita , Riena Diana juga sempat meninggalkan komen di ruangan artikel berkenaan dan mendapat perhatian ramai serta kecaman daripada orang ramai.

Riena atau nama sebenarnya Nur Qamarina Diana Zulreal meluahkan rasa kecewa terhadap sesetengah golongan lelaki yang masih memandang bentuk badan wanita dengan pandangan yang menjijikkan walaupun sudah memakai pakaian yang menutup aurat.

Riena Diana Dikecam Netizen Selepas Dakwa Lelaki Zaman Sekarang "Sakit Otak" 1

Namun menyangka dengan tindakkannya itu telah mengundang kecaman daripada orang ramai yang turut berbalas komen di portal berkenaan dan menyalahkan JAnna kerana pakaiannya terlalu ketat .

LElaki Gatal


“Bukan niat saya untuk mempertahankan sesiapa, tapi apa yang saya cuba sampaikan adalah kenapa perempuan selalu dipersalahkan? Lelaki gatal pula macam mana?”

Riena juga menyalahkan golongan netizen yang suka menyalahkan wanita atas komen yang tidak senonoh daripada lelaki dan itu salah lelaki katanya kerana asyik berfikiran tidak elok.

Tidak mahu perkara tersebut berlanjutan , Riena sempat memohon maaf kerana cuba mempertahankan perkara yang salah dan menerima perkara tersebut dengan  hati terbuka.

Riena Diana Dikecam Netizen Selepas Dakwa Lelaki Zaman Sekarang "Sakit Otak" 2

BACA INI : “Saya Isteri Tak Sempurna” – Kongsi Video Menangis Teresak-Esak Di IG , Datin Alyah Buat Peminat Risau

“Saya pernah berada di situasi macam tu bila dah pakai pakaian longgar, tapi masih ada yang komen pasal susuk tubuh saya. Jadi, apakah itu salah wanita?”

“Saya tak cakap pakai pakaian seksi dan ketat tu betul. Saya pun tak mahu menegakkan benang yang basah. Salah saya juga sebab gatal bagi komen.”
Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3