“Pernah Dengar Tak Mekap & Rawatan Estetik?” – Fathia Latiff

Sebelum ini , perubahan pada wajah pelakon jelita , Fathia Latiff menjadi bualan ramai dan dia dilihat hanya mendiamkan diri kerana tidak mahu berdebat dengan netizen .

Namun penampilan terbaru saat di asak media ketika berada di sebuah majlis telah membuatkan Fathia membalas kenyataan dengan mempertahankan dirinya.

Dia mengakui sering ditanya dan ditegur kerana wajahnya dikatakan berbeza se m ,cara total sehingga ada yang tidak mengenali dirinya ketika melihat gambar di media sosial.

Tidak mahu memanjangkan isu tentang perkara itu , Fathia tampil menjelaskan yang dirnya gambira dan senang hati dengan penampilan terkini daripadanya dan mengakui dirinya kini kelihatan berbeza daripada sebelumnya.

“Pernah Dengar Tak Mekap & Rawatan Estetik?” – Fathia Latiff 1

Dia mengeluarkan kenyataan tersebut di Ig story miliknya dan tidak tergaka- agak berkongsi kepada orang ramai tentang apa yang dirasainya saat ini.

Dikritik Netizen


“Apa masalahnya kalau saya nampak berbeza? Pernah dengar tak solekan dan rawatan estetik? Saya gembira dengan rupa saya sekarang,” tulisnya .

Terdapat pelbagai kritikan daripada netizen sehingga ada yang mengatakan dirinya kelihatan terlalu tua dan mengerikan apabila membuat pelbagai rawatan kecantikkan.

Malah ada yang mendakwa dirinya sengaja mengubah ciptaan Tuhan sehingga menyebabkan mukanya kelihatan terlalu aneh dan tidak lagi cantik seperti sebelum ini .

“Pernah Dengar Tak Mekap & Rawatan Estetik?” – Fathia Latiff 2

Fathia dahulunya pernah menjadi salah satu artis yang sangat cantik dan pernah menjadi model pakaian serta jenama terkenal di Malaysia.

BACA INI :Madu Miera Liyana Tak Mahu Berpisah , Luah Rasa Sedih Bila Suami Fail Cerai

Dia juga banyak memegang watak heroin dalam drama dan filem sehingga ianya terkenal di Malaysia , Singapura dan Indonesia kerana kehebatannya dalam lakonan tersebut.


Leave a Comment

Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3