Pengambilan Terkini 285 Jawatan Kosong KKM ~ GAJI RM1,500 sehingga RM4,005


Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan. Kini KKM Buka 285 Kekosongan Pengambilan ~ GAJI RM1,500 sehingga RM4,005. Khas untuk anda yang sedang mencari kerja dan berminat untuk mengisi jawatan kosong terkini yang tertera di page Portalmalaysia.

Untuk makluman, pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada semua warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong yang telah kami iklankan. Sila pastikan anda membaca maklumat jawatan, syarat dan kelayakan yang diperlukan oleh majikan sebelum mengemukakan sebarang permohonan jawatan kosong ini.


 

  • Jawatan Kosong Terkini: PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) GRED W19
  • Kelayakan Minima: SPM/ SPM & SKM
  • Majikan: Kementerian Kesihatan Malaysia
  • Tarikh Tutup Permohonan: 21 Ogos 2022

Sekiranya anda ingin memohon jawatan kosong KKM, sila rujuk pautan berikut

 

 

 

Untuk makluman anda, permohonan jawatan kosong KKM merupakan jawatan kosong yang terkini di https://spa9.spa.gov.my/

Pemohon mesti mengisi maklumat lengkap yang merupakan maklumat peribadi mereka dan pastikan juga memuat naik dokumen sokongan yang berkaitan, sila hantar permohonan anda melalui portal dalam talian seperti yang dinyatakan di atas.

Hanya calon yang layak sahaja akan dipanggil untuk sesi temu duga dan permohonan yang tidak mendapat sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan akan dianggap tidak berjaya.


SYARAT KELAYAKAN JAWATAN KOSONG KKM

Sekiranya anda calon yang mempunyai Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pra-University) atau Kelayakan Profesional yang diiktiraf, anda berada di peringkat seterusnya untuk mengisi kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk syarat kelayakan di bawah dahulu)

 

Lihat juga : Pencarum tetap minta RM10,000 selepas KWSP umum keuntungan
Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3