Pengambilan Perajurit Muda TUDM Dibuka Seluruh Malaysia – Minima SPM Layak Mohon!


Jawatan kosong oleh pihak Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM)

Pengambilan calon kekosongan jawatan ini terbuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat untuk menjawat jawatan seperti yang telah dinyatakan di bawah ini. Sila pastikan bahawa anda telah membaca serta memahami segala syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum anda melakukan permohonan kekosongan jawatan tersebut.

MAKLUMAT KERJAYA

Nama Majikan : Tentera Udara Diraha Malaysia (TUDM)

Tarikh Tutup : 31 Ogos 2021


Berikut adalah merupakan kekosongan jawatan yang telah ditawarkan oleh pihak Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM):

Perajurit Muda (TUDM) Siri 65/22 (Lelaki)

SYARAT KELAYAKAN MEMOHON

Sekiranya para pemohon merupakan individu yang berkelayakan dengan mempunyai kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A Level”, Pra-Universiti) atau sebarang kelayakan professional daripada pihak Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM), para pemohon adalah dipelawa untuk memohon kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan jawatan di bawah telebih dahulu sebelum melakukan permohonan)

CARA MEMOHON

  1. Permohonan kekosongan jawatan terkini di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti segala arahan seperti di bawah ini.
  2. Sila klik pada pautan “KLIK DISINI UNTUKMOHON” dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan kosong tersebut.
  3. Untuk permohonan kali pertama, para pemohon perlulah mendaftar akaun terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum melakukan sebarang pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.
  4. Para pemohon dinasihatkan agar sentiasa mengemaskini segala maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Untuk makluman, hanya calon yang berjaya disenarai pendek sahaja yang akan dipanggil untuk tujuan sesi temuduga.

KLIK DISINI UNTUK MOHON

Disclaimers – Bahan yang kami kongsikan dihalaman ini hanyalah tutorial dan rujukan ringkasan artikel related dengan “Pengambilan Perajurit Muda TUDM Dibuka Seluruh Malaysia – Minima SPM Layak Mohon!” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, segala rujukan berasaskan sumber rasmi dan betul-betul sahih sahaja.