Pengacara Muslimah Dilihat Hanya Memakai Pakai Sport Bra Ketika Berbasikal


Aktiviti berbasikal masih lagi menjadi trending sehingga masa kini dan semakin ramai orang termasuklah selebriti yang menjadiakan aktiviti itu sebagai hobi dan beriadah bersama rakan- rakan serta keluarga.

Namun ramai yang kurang senang dengan pakaian yang dipakai oleh penunggang basikal yang dikatakan terlalu ketat serta tidak senonoh sehingga menampakkan bentuk tubuh.

Baru – baru ini pula tular tentang seorang pengacara jelita yang bertudung ketika live di Tv dan pernah mengendalikan rancangan popular dilihat berpakaian seksi ketika berbasikal.

Pengacara wanita itu adalah seorang yang dikenali dan dikatakan tinggal di kawasan perumahan elit tersebut dan sering dilihat mengayuh basikal di sekitar kediamannya bersama rakan-rakan dan keluarga.

Seksi Sangat


Malah pengacara tersebut dikatakan hanya memakai sport bra sahaja dan seluar ketat ketika melakukan aktiviti berbasikal di sebuah pusat kecergasan (indoor cycling). 

Dia yang sebelum ini sering berkongsi aktiviti bersenam dengan pakaian ketat pernah menerima kritikan daripada netizen namun tidak memadam perkongsian tersebut malah masih berkogsi gambar yang seperti itu untuk tontonan umum.

Rata- rata yang memberikan komen pada gambarnya hanya meninggalkan komen berupa nasihat agar kembali ke pangkal jalan dan  tidak memalukan diri sendiri serta keluarga demi populariti.

BACA INI : “Hati saya tak tenang” – Nazrey Kongsi Punca Sebenar Hubungan Dengan Kumpulan Raihan

Dia yang sememangnya bertudung dan menutup aurat dengan sempurna semasa penampilan untuk program televisyen membuat orang ramai terkejut dan kecewa dengan tindakkannya itu kerana dia pernah menjadi salah satu pengacara contoh yang bertudung dan sopan sebelum ini .


Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3