Pembayaran i-Sinar Ada Yang Telah Dikreditkan Hari Ini Secara Berperingkat

KAJANG –  Rata rata pemohon yang LULUS permohonan i-Sinar dari Akaun 1 Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) hari ini berkongsi kegembiraan di laman-laman sosial mereka apabila pembayaran sudah masuk ke akaun masing-masing.

Secara officialnya KWSP menyatakan bagi permohonan isinar kategori 1, pembayaran pertama i-Sinar akan dibuat sebelum 9 Januari 2021, ada sesetengah dari pemohon sudah mula menerima pembayaran hari ini dan bukan semua, hal ini berkemungkinan pembayaran yang dilakukan oleh KWSP secara berperingkat kepada pemohon yang lulus.

Tarikh Pembayaran i-Sinar KWSP Kategori 1

tarikh pembayaran i sinar kwsp kategori 1

Menguatkan lagi yang mengatakan pembayaran telah dilakukan, adalah perkongsian-perkongsian dari netizen di laman facebook dan twitter.

 

Selain itu, menurut berita surat khabar tempatan KOSMO! pembayaran isinar sudah dikreditkan hari ini dalam ciapannya memaklumkan sebahagian pemohon skim i-Sinar mampu tersenyum lebar apabila menerima bayaran pertama yang dikreditkan ke akaun bank masing-masing secara berperingkat bermula hari ini. Untuk bantuan-bantuan lain seperti BPN 2.0 Fasa 2, i-lestari juga akan dilaksanakan pada bulan ini juga. Bagi pendaftaran BPR iaitu Bantuan Prihatin Rakyat, masih belum diumukan lagi bila akan dimulakan.

Penafian – Semua artikel kami kongsikan diatas sekadar panduan tutorial dan rujukan ringkasan yang related dengan “Pembayaran i-Sinar Ada Yang Telah Dikreditkan Hari Ini Secara Berperingkat” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua hebahan berasaskan sumber rasmi dan sahih sahaja.

Leave a Comment

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!