“OMG, Serius Ke?” – Aedy Ashraf Dan Amelia Henderson Unfollow Satu Sama Lain


Sejak akhir-akhir ini, selebriti Aedy Ashraf dan Amelia Henderson sering memuat naik ayat-ayat sedih di media sosial.

Status hubungan mereka menjadi tanda tanya warganet kerana ia seakan-akan memberi bayangan bahawa hubungan mereka sedang goyah ataupun berakhir.

Baca juga:

 Tertanya-tanya Status Hubungan Mereka:

Netizen juga tidak menyangkakan ia akan berlaku kerana pasangan ini dilihat amat bahagia bersama.

Menurut netizen, Aedy dan Amelia kini sudah tidak lagi mengikuti antara satu sama lain di platform media sosial seperti Instagram.


Hal ini menimbulkan tanda tanya dan ada segelintir netizen mempertikai kenapa perlu ‘unfollow’ satu sama lain apabila sudah tidak lagi mempunyai sebarang hubungan.

Mereka merupakan selebriti dan di Malaysia, industri seni sangat kecil, jadi kebarangkalian untuk berlakon bersama sangat tinggi.

Melamar Menjadi Teman Wanita:

Sebelum ini, Aedy pernah membuat ‘lamaran’ kepada Amelia untuk menjadi teman wanitanya.

Detik manis itu dibuat di hadapan khalayak ramai yang berada di Absolut Food Festival 2022 di Bukit Jalil, Kuala Lumpur pada Mac lalu.

 

Sumber: TWITTER
Penafian – Semua artikel portalamalaysia kongsikan dihalaman ini merupakan panduan tutorial dan rujukan artikel related dengan ““OMG, Serius Ke?” – Aedy Ashraf Dan Amelia Henderson Unfollow Satu Sama Lain” sahaja. kami tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua hebahan berasaskan sumber official dan sahih sahaja.