Home » Gosip Artis Malaysia » Nora Danish Kongsi Gambar Dinner Bersama Suami Tetapi Botol Arak Pulak Jadi Sorotan

Nora Danish Kongsi Gambar Dinner Bersama Suami Tetapi Botol Arak Pulak Jadi Sorotan

Nora yang gemar berkongsi gambar dan juga  aktiviti hidupnya dan keluarga kepada umum dilihat hadir pada majlis makan malam berkenaan bersama suami dan anaknya malah terdapat rakan-rakan terdekat yang hadir membawa pasangan masing-masing .

Namun botol – botol diatas rak di belakang dan tepi mereka lebih menjadi perhatian para netizen dan juga peminat aktres terkenal itu.

Disamping itu , tidak kurang juga netizen yang memuji kecantikan Nora yang sentiasa awet muda dan jelita disamping suami malah ada juga netizen yang memberikan kata-kata positif serta memuji penampilan raka-rakan Nora yang hadir pada makan malam tersebut.

Dalam komen pada hantaran tersebut ada netizen bertanyakan sama ada adakah ianya botol arak ataupu kedai itu halalkah untuk dikunjungi?

Walauagaimanapun, tiada penjelasan mengenai botol minuman tersebut samaada ianya minuman beralkohol atau sebaliknya tetapi meja makan mereka kelihatan air minuman Coke sahaja.

Penafian – Semua yang admin kongsikan diatas hanyalah tutorial dan ringkasan artikel berkaitan dengan “Nora Danish Kongsi Gambar Dinner Bersama Suami Tetapi Botol Arak Pulak Jadi Sorotan” sahaja. kami tidak ada kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, segala hebahan berasaskan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!