Home » Gosip Artis Malaysia » Nadia Brian Simpan Impian Nak Kahwin Tahun Hadapan.

Nadia Brian Simpan Impian Nak Kahwin Tahun Hadapan.

 

Nadia Brain yang dikenali sebagai pelakon yang merupakan model kacukan yang  sentiasa menjadi sorotan lensa kamera kerana kecantikkan dan kejelitaannya.

Dia yang baru bercerai beberapa tahun lepas sudah mempunyai niat dan impian untuk mendirikan rumahtangga pada tahun depan jika ada jodoh.

Nadia yang pernah berkahwin dengan ahli perniagaan namun rumah tangga yang dibina tidak mencipta kebahagiaan berpanjangan setelah bercerai pada 5 April 2020 apabila hanya setahun berkahwin dan dia mengakui tidak merasa trauma tentang kejadian tersebut malah sedang mencari pengganti untuk dirinya.

“Nak kata serik, tidak juga. Mana tahu kalau saya bertemu jodoh pada tahun hadapan dan berumah tangga. Saya sedia untuk itu.

“Soal jodoh kita tidak tahu. Itu rahsia DIA. Lagipun saya seorang perempuan. Siapa yang tidak mahu berkahwin dan ada teman hidup?,” katanya.

Nadia yang juga menjelaskan bahawa sebagai seorang wanita dia sangat memerlukan kasih sayang dan perhatian daripada insan yang bergelar suami. MEmang wanita memerlukan kasih sayang dan belaian dari seorang suami dan sesungguhnya suami yang baik adalah suami yangg mampu memimpin isterinya ke jalan kebenaran.

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

Rumah tangga yang dibina pastinya memerlukan kebahagiaan dan persefahaman malah akan menjadi pasanagn yang bahagia apabila masing-masing saling memahami dan saling berkasih sayang tanpa ada perselisihan faham.

Perasaan yang dibini haruslah dijaga dan diperbaiki agar hubungan suami isteri kekal hingga ke akhir hayat.

Dia yang sering menjadi perhatian kerana sering perkongsian aktiviti harian dan juga gambarnya di Ig miliknya. Kata Nadia lagi dia berharapa akan bertemu jodoh yang boleh membahagiakannnya hingga hujung nyawa.

Dia yang sedang mempromosikan Filem terbarunya yang akan ditayangkan di pawagam iaitu Rumah Maduku Berhantu yang mana dalam filem tersebut dia digandingkan bersama Saiful Ape, Zizan RAzak dan juga Azlee Senario.

Disclaimers – Bahan artikel kami share diatas sekadar panduan dan rujukan ringkasan yang berkaitan dengan “Nadia Brian Simpan Impian Nak Kahwin Tahun Hadapan.” sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, segala hebahan berasaskan sumber rasmi dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!