Muslim Chalet Lot 235, Melaka | Chalet Luxury Muat Sehingga 45 Orang !

Muslim Chalet Lot 235 yang terletak di Melaka merupakan penginapan sempurna untuk anda yang inginkan chalet besar yang memuatkan ramai orang! Atau anda ingin mempunyai penginapan yang lebih hebat dengan banyak ruang untuk anak-anak anda berlari-lari? Chalet ini untuk anda!

Memandu tidak begitu jauh ke 3 pantai yang menakjubkan, berhampiran dengan bandar dan menampilkan kolam renang, bukan sahaja anda akan mempunyai banyak ruang untuk dinikmati bersama keluarga anda.

Bahkan anda juga akan mempunyai banyak perkara untuk dilakukan! Teruskan membaca untuk ketahui lebih lanjut!  😍

Baca juga: 3 Restoran Cina Muslim Di Pulau Pinang | Authentic . Halal . Tasty

Kemudahan Muslim Chalet Lot 235


Pool @ Muslim Chalet Lot 235

Cuba anda bayangkan berenang di kolam berukuran 14 x 33 kaki di tengah-tengah keseluruhan chalet sebelum kembali ke bilik berhawa dingin anda untuk tidur sebentar. Pada waktu malam, kumpulkan orang tersayang anda untuk barbeku (ruang bbq tersedia untuk mereka yang menempah lebih daripada 6 bilik)

Muslim Chalet Lot 235, Melaka | Chalet Luxury Muat Sehingga 45 Orang ! 1

Atau bersantai di salah satu daripada dua ruang istirahat. sambil anda memakan semua makanan kegemaran anda, kemudian kembali untuk solat (sejadah disediakan), mandi air suam dan tidur yang lena.

Ini semua boleh menjadi pengalaman terindah anda di Muslim Chalet Melaka!

Dekat Dengan 3 Pantai


Muslim Chalet Lot 235, Melaka | Chalet Luxury Muat Sehingga 45 Orang ! 2
Kredit : faezalmazanan

Perkara yang paling menarik? Anda tidak terhad kepada perkarangan chalet sahaja. Chalet ini hanya 2-5 minit pemanduan ke restoran, 10 minit pemanduan ke bandar dan maksimum 45 minit pemanduan ke salah satu daripada tiga pantai berdekatan!

Nikmati matahari, pasir dan laut sama ada di Pantai Crystal Bay, Pantai Satu Malaysia, atau Pantai Pengkalan Balak. 😎

Bilik Muslim Chalet Lot 235


Muslim Chalet Lot 235, Melaka | Chalet Luxury Muat Sehingga 45 Orang ! 3

Bilik-bilik yang disediakan mempunyai pelbagai saiz, jadi anda boleh memilih jenis bilik yang paling sesuai dengan keluarga anda.

Ruang besar termasuk katil queen dan single hanya RM160-180, manakala ruang sederhana termasuk katil queen berharga RM140-160 sahaja!

Nota: harga bergantung pada hari penginapan.

Sesuai untuk keluarga besar yang ingin menikmati masa berkualiti bersama-sama, percutian pantas ini pastinya sempurna! Kongsi ini dengan orang tersayang anda untuk merancang penginapan anda yang seterusnya! 🤩

Muslim Chalet Lot 235 
Alamat: Lot 235 , Km 7 Kampung Alai 75460 Malacca City, Malacca, Malaysia

Facebook | Instagram 


Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3