Maserati GranTurismo Yang Baharu Telah Dipratonton


Kenderaan mewah iaitu Maserati telah mengheret kaki mereka dari segi kemas kini produk. Mereka bukan sahaja jenama kereta paling berprestasi mewah terbesar, jadi jangkaan adalah untuk kitaran hayat yang lebih lama. Walau bagaimanapun, GranTurismo terakhir telah dijual dari 2007 hingga 2019 dan ia masih belum menemui pengganti! Namun kini, Maserati bersedia untuk menunjukkan apa yang telah mereka usahakan, tetapi apa yang mereka tawarkan hanyalah sedikit godaan.

Maserati GranTurismo Yang Baharu Telah Dipratonton 2

Sumber: google image

Namun, gambar rasmi Maserati GranTurismo generasi seterusnya di jalan raya telah dikongsi oleh syarikat dalam kedua-dua versi Modena dan Trofeo. Ini telah dikuasakan oleh enjin 3.0L twin-turbo V6 Nettuno yang baharu, yang turut menjana kuasa Cielo yang diperkenalkan baru-baru ini. Sejujurnya, ia berkongsi banyak petunjuk penggayaan dengan Cielo, terutamanya berkaitan dengan lampu siang tandatangan, dan garis luar inlet hadapannya

Maserati GranTurismo Yang Baharu Telah Dipratonton 3

Sumber: google image

Disamping itu, hanya ada dua gambar Maserati GranTurismo baharu dikongsi, dengan bahagian belakang, dalaman dan spesifikasi masih tersembunyi. Ia memakai trisula (trident) Maserati dalam warna bendera Itali sebagai hiasannya.
Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3