Kylian Mbappe Bakal Ke Barcelona?


Kekuatan dinamik terbesar Paris Saint Germain pada masa ini kelihatan mencurigakan dengan Lionel Messi bakal menandatangani perjanjian kontrak selama setahun lagi.

Kylian Mbappe telah melakukan pusingan U bersama dengan juara Perancis tersebut pada Mei lepas sehingga tahun 2025 tetapi masih lagi dikaitkan dengan perpindahan keluar dari kelab tersebut.

Kylian Mbappe Bakal Ke Barcelona? 1

Messi telah berada pada peringkat atas sekali pada Piala Dunia lepas dan Barcelona percaya bahawa peluang telah terbuka luas.

Sila Baca Disini : Kad Merah Untuk Neymar!

Kylian Mbappe Bakal Ke Barcelona?


Media terkenal, Mundo Deportivo melaporkan bahawa kelab Catalan itu akan memulakan langkah untuk melakukan kejutan perpindahan terhadap Mbappe.

Spekulasi tentang masa depan Mbappe semakin hangat apabila ada laporan menyatakan bahawa beliau berasa tertekan di Parc Des Princes selepas Messi komited untuk terus kekal di PSG.

Kylian Mbappe Bakal Ke Barcelona? 2

Mbappe yang berumur 24 tahun itu sebelum ini hampir untuk menyertai Real Madrid tetapi beliau telah diharamkan Los Blancos setelah Mbappe bertindak untuk menyambung kontrak bersama PSG semula.

Atas kejadian tersebut tampaknya musuh ketat Madrid iaitu Barcelona sepertinya menerima lampu hijau untuk mendapatkan Mbappe.
Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3