Jawatan Kosong Di Kolej Universiti Islam Selangor (KUIS) – Minima PT3/PMR


Permohonan Jawatan Kosong di Kolej Universiti Islam Selangor (KUIS) dialukan memohon dan mempelawa kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan Tetap/kontrak seperti berikut.


Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Senarai Jawatan yang ditawarkan:

1. Pegawai Teknologi Maklumat (Gred F)
2. Pembantu Tadbir P/O (Gred N17)
3. Pengawal Keselamatan (Gred KP11)
4. Penolong Juruaudit (Gred W27)

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan : 21 March 2022 (Isnin)
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan
Gaji : RM1,200.00 – RM10.681.00
Kelulusan Minimum : Ijazah/Diploma/SPM/SPMV/PT3/PMR/Kelayakan Professional yang diiktiraf
Status Pelantikan : Tetap/Kontrak

Cara Memohon Jawatan:

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Kolej Universiti Islam Selangor (KUIS).

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Borang Permohonan dan Syarat-syarat:

(Untuk permohonan jawatan dan info lanjut anda boleh klik link di bawah)

Permohonan dan Borang Disini

Penafian – Semua yang admin kongsikan diatas merupakan tutorial dan ringkasan yang berkaitan dengan “Jawatan Kosong Di Kolej Universiti Islam Selangor (KUIS) – Minima PT3/PMR” sahaja. portalamalaysia tidak ada kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, segala hebahan berasaskan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Portal Malaysia