Koko Patisserie – Pencuci Mulut Unique & Tasty . 20 Minit Dari Kuantan Terminal Central !


Koko Patisserie merupakan salah satu kafe yang mempunyai nilai estetika yang tinggi – sempurna untuk anda letakkan gambar-gambarnya di dalam akaun IG anda!

Tetapi anda jangan salah sangka, bukan hanya kafenya yang begitu cantik, malahan pencuci mulut mereka sama cantiknya! Jika anda sedang bercuti ke Kuantan, jangan lupa untuk kunjungi kafe Koko Patisserie.

Baca juga: 5 Air Terjun Paling Awesome Di Malaysia

Latar Belakang Koko Patisserie


KOKO PATISSERIE

Ditubuhkan pada 2016, Koko Patisserie menyajikan beberapa pencuci mulut buatan tangan yang paling indah di bandar.

Daripada kek dan tart kepada macaron dan parfait, setiap pencuci mulut di sini dibuat tanpa pengawet atau bahan tiruan, yang merupakan salah satu trademark kafe ini.

Kafe ini juga mempunyai ais krim dan sorbet sebagai salah satu menu mereka. Jadi, jika anda perlu berehat dari panas, ia sesuai untuk menyejukkan badan dan memanjakan diri anda dengan sesuatu yang menyegarkan.

Koko Patisserie - Pencuci Mulut Unique & Tasty . 20 Minit Dari Kuantan Terminal Central ! 1

Perlukan bantuan untuk menerokai alam pencuci mulut ajaib ini? Apa kata anda mulakan dengan menu terlaris mereka seperti Pink Flamingo – kek coklat cip baldu merah dengan keju krim, biskut feuilletine coklat hazelnut dan beberapa hiasan coklat yang cantik, fondant dan kaca ini?

Menu terlaris mereka yang lain, Signature Pandan Layer, tidak ketinggalan juga!

Hiris kek lazat yang dibuat dengan pandan ganache, vanila joconde dan coklat mousse. Mana-mana yang anda pilih, jangan lupa untuk mengambil gambar sebelum anda memulakan gigitan pertama anda, ya?

Koko Patisserie - Pencuci Mulut Unique & Tasty . 20 Minit Dari Kuantan Terminal Central ! 2

Kafe ini juga mempunyai menu pencuci mulut bermusim, jadi anda boleh menemui pelbagai jenis hidangan manis dipaparkan. Tawaran bermusim sebelum ini termasuklah menu seperti Key Lime Bee Tart, Black Forest, Koko Bear dan KoKoNut Premium Hawaiian.

Dengan pelbagai jenis menu yang ada, anda pasti akan sentiasa tahu apa yang anda inginkan di kafe Koko Patisserie!

Koko Patisserie - Pencuci Mulut Unique & Tasty . 20 Minit Dari Kuantan Terminal Central ! 3

Jika anda bukan seorang penggemar makanan manis, kafe juga menyediakan pilihan lain seperti Salted Egg Croissant.

Berserpihan, bermentega dan berperisa sempurna, ini adalah salah satu pastri yang mesti dicuba walaupun anda hanya berkunjung untuk pencuci mulut.

Pelbagai Menu Signature


Koko Patisserie - Pencuci Mulut Unique & Tasty . 20 Minit Dari Kuantan Terminal Central ! 4  Koko Patisserie - Pencuci Mulut Unique & Tasty . 20 Minit Dari Kuantan Terminal Central ! 5  Koko Patisserie - Pencuci Mulut Unique & Tasty . 20 Minit Dari Kuantan Terminal Central ! 6  Koko Patisserie - Pencuci Mulut Unique & Tasty . 20 Minit Dari Kuantan Terminal Central ! 7

  • Waktu Operasi: Dibuka Setiap Hari; 11AM-7PM
  • Alamat: B-880, Jalan Air Putih, 25300 Kuantan, Pahang
  • No.Telefon: +6018-912 3516

Website| Facebook | Instagram
Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3