Khairul Aming Bawa Staff ‘Sambal Nyet’ Bercuti Ke Genting Highland


Nama Khairul Aming yang sentiasa penuh dengan motivasi dan kehebatan dia dalam memasak kini menjadi bualan hangat apabila telah memuat naik video di media sosial dengan berkongsi video tentang percutian bersama dengan 50 staff Sambal Nyett di sebuah pusat peranginan terkenal di Malaysia.

Melalui vidoe yang dikongsi di media sosial tersebut , Khairul dilihat menanggung kos perbelanjaan untuk percutian tersebut selama 4 hari 3 malam di Genting Highland.

Malah, dia turut membawa kesemuanya staffnya ke tempat yang menarik di Genting seperti Premium Outlet, Cable Car, dan Genting Skyworld utnuk aktiviti outdoor.

Khairul juga sempat menitipkan rasa syukur kerana dapat berkongsi rezeki bersama pekerjanya dan dapat memberikan sedikit kebahagian dan kenangan terindah buat mereka .

“Alhamdulillah semua berjalan lancar and everyone was happy. InshaAllah nanti kita share lagi banyak rezeki dengan semua staff.”

 

Melalui perkongsian tersebut juga , rata – rata pengikut di akaun media sosial miliknya memberikan kata- kata pujian kepada Khairul Amin kerana begitu menghargai semua pekerjanya dan berkongsi rezei dengan semua .

Malah ramai yang menyukai sikapnya yang sentiasa merendah diri dan menyayangi orang disekelilingnya hingga ada yang menjadikan dia sebagai contoh bos yang terbaik.


Tidak kurang juga yang teringin menjadi calon isterinya dan pekerja untuk company milik Khairul Amin yang sedia maklum sudah mempunyai ramai pekerja di bawah naunganya.

Disclaimers – Bahan artikel portalamalaysia share dihalaman ini hanyalah tutorial dan ringkasan yang berkaitan dengan “Khairul Aming Bawa Staff ‘Sambal Nyet’ Bercuti Ke Genting Highland” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, segala rujukan berasaskan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Portal Malaysia