“Kami Tak Boleh Lagi Jadi Pasangan” – Kapsyen Sharifah Sakinah Cetus Tanda Tanya


Pasti ramai tahu pelakon Sharifah Sakinah dan suaminya, Michael Hansen yang juga warga Sweden menjalani kehidupan berumah tangga yang jauh.

Sakinah juga berkata, dia sering berulang alik dari Sweden ke Malaysia untuk bertemu anak tunggalnya yang kini semakin membesar.

Bagaimanapun, perkongsian terbaru Sakinah menarik perhatian ramai apabila memuat naik foto bersama suami dan kapsyen provokasi.

Jom mohon :Bantuan RM 300 Setiap Bulan Mulai Hari Ini – Mohon Sekarang

Jom semak :Bantuan 1 Malaysia Sehingga RM900 Yang Akan Dikreditkan Tidak Lama Lagi ~ Mohon Sekarang!

Baca juga :BKM Fasa 4 : Semak Jumlah & Tarikh Bayaran Setiap Kategori | Semak Sini Sekarang !

“Kami Tak Boleh Lagi Jadi Pasangan” – Kapsyen Sharifah Sakinah Cetus Tanda Tanya 1

“Kami berbeza pendapat, berbeza kepercayaan, perspektif dan ideologi. Sebab itu kami tidak boleh berpasangan lagi. Inilah kesudahannya” tulisnya.

Dalam pada itu, Sakinah mempunyai ruangan komen pada posting tersebut. Menerusi Insta Story, Sakinah dilihat memuat naik posting mengenai kelas risikannya seperti biasa.

Hasil tinjauan, Sakinah dan Michael berkongsi detik percutian mereka di Dubai pada awal Oktober tahun lalu, dan mereka dilihat sangat gembira.

Bagaimanapun, setakat ini tiada sebarang kenyataan daripada Sakinah berhubung status perkahwinannya.

Terdahulu, Sharifah Sakinah dan Michael Hansen mengaku sudah berkahwin sekitar Februari lalu. Kata Sakinah, dia terpaksa merahsiakan perkahwinannya atas beberapa sebab peribadi.

 


Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3