Home » Gosip Artis Malaysia » Jualan Facemask Neelofa Dinobat Sebagai “The Best New Brand of The Year” Hampir 1 Juta Helai Terjual

Jualan Facemask Neelofa Dinobat Sebagai “The Best New Brand of The Year” Hampir 1 Juta Helai Terjual

Baru- baru ini Jenama Markaz Tijaari milik pasangan selebriti Neelofa dan suaminya Haris telah dinobatkan sebagai The Best New Brand of The Year oleh The Asia Business and Leadership Award 2022.

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

Melalui perkongisan Haris, pencapaian itu dinerikan adalah kerana hasil penjualan pelitup muka Nun Ha keluaran mereka yang sudah terjual lebih 800,000 helai dalam masa hanya 3 bulan sahaja.

“Alhamdullillah, pelitup muka Nun Ha dapat terjual banyak hingga dinobatkan sebagai The Best New Brand of The Year oleh The Asia Business and Leadership Award.

Produk ini mampu terjual dipasaran kerana harganya yang murah malah mendapat banyak hadiah percuma dengan setiap pembelian malah kualiti dan juga coraknya cukup trending ubtuk masa kini.

Pasangan ini memanjat rasa bersyukur dan terharu  kerana produk yang baru sahaja dipasarkan begitu laris dan itu menandakan peminta masih menyokong jenama mereka.

Walaupun selepas dilancar banyak juga kritikan tentang harga dan juga corak yang digunakan namun itu tidak mematahkan semangat pasangan ini sehingga lebih daripada 800,000 helai terjual sehingga kelmarin.

Dalam satu perkongsian di Instagram PU Riz pula turut berpesan supaya berhenti mendengar cakap-cakap negatif  daripada orang sekeliling kerana ada mereka yang ada diluar sana mahu melihat kita jatuh.

“Ada orang yang selalu nak kita jatuh, nak kita nampak buruk kerana itu adalah sebahagian besar kesukaan manusia. Tetapi mulut ini jugalah yang menyebabkan manusia ramai masuk neraka.

“Jadi kepada anda yang sedang atau masih lagi mengikut apa yang diperkatakan oleh publik atau kawan yang negatif, maka berhentilah kerana anda tak tahu kejayaan apa ada di hadapan. Haters gonna hate tapi rezeki daripada Allah tidak boleh dihalang,” tulisnya

Berkongsi kegembiraan bersama sebelum kelahiran anak pertama mereka , pasangan ini juga sedang mempromosikan bantal zikir dengan jenama mereka juga dan sedang dijual di Malaysia dan bakal menebusi Malayis ke Brunei , Indonesia dan Singapura.

Untuk info , Facemask tersebut berharga rm39 per kotak yang mengandungi 20 helai dan hadiah percuma mask chain.

Disclaimers – Semua yang admin share dihalaman ini hanyalah tutorial dan rujukan artikel berkaitan dengan “Jualan Facemask Neelofa Dinobat Sebagai “The Best New Brand of The Year” Hampir 1 Juta Helai Terjual” sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, segala hebahan berpandukan sumber rasmi dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!