Aeon Malaysia tawar kerja dan motor percuma untuk anda!

Dikala kesukaran ekonomi yang melanda seluruh dunia, ramai diantara kita kehilang pekerjaan, terutamanya bagi sektor-sektor yang belum dibuka akibat wabak ini.

Jawatan Rider Aeon Malaysia

Disebakan itu Aeon Malaysia telah menawarkan jawatan sebagai “Rider” kepada anda yang berminat

Apa yang bestnya pasal tawaran ini?

  • Anda akan diberikan Motor sebiji untuk buat kerja-kerja penghantaran ini, dan akan dapat FREE terus selepas 1 tahun!
  • Takyah pengalaman dan kealayakan pendidikan tinggi-tinggi, asalakan ada lesen motor kira onz.
  • Kontrak kerja sehingga setahun.

Syarat Kalau Nak Mohon

Ada beberapa syarat wajib anda perlu penuhi sebelum membuat permohonan sebagai rider tersebut antaranya adalah :

  • Kontrak kerja selama satu (1) tahun – Maknanya dalam tempoh setahun anda tak boleh cabut lari la, kalau nak keluar gak kemungkinan ada penalti.
  • Waktu kerja 11 pagi – 6 ptg, hari minggu dan cuti am pun kerja ok, (Ini kena lasak mental la) tapi jandang risau dalam seminggu ada 1 hari cuti.
  • Umur wajiblah 25-40 tahun, tak cukup atau terlajak paham-paham sendiri lah ye, dan pastikan korang Warganegara Malaysia yang sah.
  • Anda merupakan seorang penganggur disebabkan oleh pandemik ni (perlu sertakan dokumen berhenti kerja).
  • Ni wajib, kena ada lesen memandu yang sah (B/B2).
  • Tiada kenderaan sendiri langsung samaada kereta atau motor.
  • Tiada rekod jenayah
  • Mempunyai sikap yang sentiasa positif minded semasa kerja, dan latihan akan diberikan sebelum mula kerja.
  • Apa pun akan tertakluk kepada terma dan syarat.

Cara Mohon

  • Muat turun Borang Permohnan Aeon ini.
  • Lengkapkan semua yang diperlukan.
  • Sertakan semua dokumen berkaitan seperti surat berhenti kerja yang diminta dalam syarat diatas
  • Dah selesai Hantar ke alamat email [email protected]
  • Atau boleh hubungi diaorg terus di 012-3709750/012-3728406

Itu sahaja perkongsian yang boleh kami kongsikan kepada anda, semoga anda yang kehilangan kerja dek pandemik ini ada peluang pekerjaan baru. selamat maju jaya.

3 thoughts on “Aeon Malaysia tawar kerja dan motor percuma untuk anda!”

Leave a Comment