Aeon Malaysia tawar kerja dan motor percuma untuk anda!


Dikala kesukaran ekonomi yang melanda seluruh dunia, ramai diantara kita kehilang pekerjaan, terutamanya bagi sektor-sektor yang belum dibuka akibat wabak ini.

Jawatan Rider Aeon Malaysia

Disebakan itu Aeon Malaysia telah menawarkan jawatan sebagai “Rider” kepada anda yang berminat

Apa yang bestnya pasal tawaran ini?

  • Anda akan diberikan Motor sebiji untuk buat kerja-kerja penghantaran ini, dan akan dapat FREE terus selepas 1 tahun!
  • Takyah pengalaman dan kealayakan pendidikan tinggi-tinggi, asalakan ada lesen motor kira onz.
  • Kontrak kerja sehingga setahun.

Syarat Kalau Nak Mohon

Ada beberapa syarat wajib anda perlu penuhi sebelum membuat permohonan sebagai rider tersebut antaranya adalah :


  • Kontrak kerja selama satu (1) tahun – Maknanya dalam tempoh setahun anda tak boleh cabut lari la, kalau nak keluar gak kemungkinan ada penalti.
  • Waktu kerja 11 pagi – 6 ptg, hari minggu dan cuti am pun kerja ok, (Ini kena lasak mental la) tapi jandang risau dalam seminggu ada 1 hari cuti.
  • Umur wajiblah 25-40 tahun, tak cukup atau terlajak paham-paham sendiri lah ye, dan pastikan korang Warganegara Malaysia yang sah.
  • Anda merupakan seorang penganggur disebabkan oleh pandemik ni (perlu sertakan dokumen berhenti kerja).
  • Ni wajib, kena ada lesen memandu yang sah (B/B2).
  • Tiada kenderaan sendiri langsung samaada kereta atau motor.
  • Tiada rekod jenayah
  • Mempunyai sikap yang sentiasa positif minded semasa kerja, dan latihan akan diberikan sebelum mula kerja.
  • Apa pun akan tertakluk kepada terma dan syarat.

Cara Mohon

  • Muat turun Borang Permohnan Aeon ini.
  • Lengkapkan semua yang diperlukan.
  • Sertakan semua dokumen berkaitan seperti surat berhenti kerja yang diminta dalam syarat diatas
  • Dah selesai Hantar ke alamat email [email protected]
  • Atau boleh hubungi diaorg terus di 012-3709750/012-3728406

Itu sahaja perkongsian yang boleh kami kongsikan kepada anda, semoga anda yang kehilangan kerja dek pandemik ini ada peluang pekerjaan baru. selamat maju jaya.

Penafian – Semua yang portalamalaysia kongsikan dihalaman ini merupakan panduan tutorial dan rujukan ringkasan yang berkaitan dengan “Aeon Malaysia tawar kerja dan motor percuma untuk anda!” ini sahaja. kami tidak ada sebarang kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, segala rujukan berasaskan sumber rasmi dan sahih sahaja.



3 thoughts on “Aeon Malaysia tawar kerja dan motor percuma untuk anda!”

Leave a Comment

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Portal Malaysia