Jawatan Kosong Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd – Jom Mohon


Jawatan Kosong Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd

Anda semua dipelawa untuk memohon jawatan kosong di Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd

Latar Belakang

Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd atau Air Selangor, sebuah syarikat milik penuh Kerajaan Negeri Selangor, telah diperbadankan pada 26 Februari 2014 di bawah Akta Syarikat Malaysia 1965 untuk menyediakan perkhidmatan bekalan air holistik di negeri Selangor dan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Putrajaya.

Air Selangor mengambil alih perkhidmatan bekalan air dan sistem pengagihan di negeri Selangor dan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Putrajaya daripada syarikat konsesi air iaitu Syarikat Bekalan Air Selangor Sdn Bhd (SYABAS), PNSB Water Sdn Bhd (PNSB Water), Konsortium ABASS Sdn Bhd (ABASS) dan Konsortium Air Selangor Sdn Bhd (KASB). Perbincangan masih dijalankan untuk mengambil alih perkhidmatan daripada Syarikat Pengeluar Air Sungai Selangor Sdn Bhd (SPLASH).

Air Selangor berusaha untuk menyediakan standard perkhidmatan tertinggi yang boleh dicapai dengan menambah baik lagi sistem rawatan air, sistem pengagihan, mengurangkan air tidak terhasil (NRW) dan menyediakan bekalan air nilai untuk wang serta perkhidmatan air yang memenuhi kepuasan dan jangkaan pelanggan.

Baca Juga: Jawatan Kosong Malayan Banking Berhad (Maybank)

Jawatan:

1. ASSOCIATE III, OCCUPATIONAL HEALTH & INDUSTRIAL HYGIENE UNIT HSE HQ

2. ASSOCIATE III, INSURANCE UNIT, FS HQ

3. ASSOCIATE/ASSOCIATE III, OPEX BUDGET

4. ENGINEER III, MECHANICAL (M&E PROD / NRO / SSP2) PRODUCTION

Cara Mohon:

  1. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.
  2. Jika anda sudah mendaftar, boleh memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah.

Tarikh tutup permohonan : 20 June 2022

KLIK DISINI UNTUK MOHON


Kami doakan anda semua dapat jawatan yang anda inginkan. Amin.

Penafian – Bahan yang portalamalaysia share diatas sekadar panduan dan ringkasan artikel berkaitan dengan “Jawatan Kosong Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd – Jom Mohon” sahaja. portalamalaysia tidak ada kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, segala rujukan berasaskan sumber official dan sahih sahaja.Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Portal Malaysia