Jawatan Kosong Pembangunan Sumber Manusia Berhad


Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong terkini di Pembangunan Sumber Manusia Berhad

Latar Belakang

Menelusuri asal usulnya ke Tahun 1993 sebagai Majlis Pembangunan Sumber Manusia, Perbadanan Pembangunan Sumber Manusia (HRD Corp) atau Pembangunan Sumber Manusia Berhad ialah sebuah organisasi di bawah bidang kuasa Kementerian Sumber Manusia Malaysia (MOHR). Ditadbir oleh Akta Pembangunan Sumber Manusia Berhad 2001 (Akta PSMB 2001), HRD Corp diberi mandat oleh Kerajaan Malaysia untuk memangkin pembangunan tenaga kerja tempatan yang cekap yang akan menyumbang kepada wawasan Malaysia untuk menjadi ekonomi berpendapatan tinggi. Sejak penubuhannya, HRD Corp telah berkembang daripada mengurus dana yang besar kepada menjadi pusat sehenti untuk menyediakan penyelesaian pembangunan modal insan baharu kepada majikan berdaftarnya dan kumpulan besar Perusahaan Kecil, Sederhana di Malaysia.

Jawatan:

1. REGIONAL INDUSTRY OUTREACH SENIOR ASSOCIATE (SATELLITE OFFICE)


2. REGIONAL ACQUISITION ASSOCIATE (SATELLITE OFFICE – SIBU)

3. ASSOCIATE, FINANCE

4. ASSOCIATE DIGITAL LEARNING


5. MANAGER, TALENT ORGANISATION & DEVELOPMENT

Makluman:

  • Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.
  • Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah.

Tarikh Tutup Permohonan: 12 Disember 2021 – 01 Januari 2022

KLIK DISINI UNTUK MOHON


Anda ingin Mohon Jawatan Kosong:

Semoga Anda Berjaya!
Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3