Jawatan Kosong Terkini Sime Darby Property Berhad Dibuka ~ Mohon Sekarang!

Jawatan Kosong Terkini Sime Darby Property Berhad Dibuka ~ Mohon Sekarang!

Jawatan kosong tahun 2021 kini dibuka oleh pihak Sime Darby Property Berhad. Bagi mereka yang berminat dan sedang mencari pekerjaan, sila ikuti segala perkongsian yang telah disediakan di bawah ini.

Pengambilan calon kekosongan jawatan ini terbuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat untuk menjawat jawatan seperti yang telah dinyatakan di bawah ini. Sila pastikan bahawa anda telah membaca serta memahami segala syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum anda melakukan permohonan kekosongan jawatan tersebut.

MAKLUMAT KERJAYA


Nama Majikan : Sime Darby Property Berhad

Unlimited Free Shipping Shopee -> Claim Disini

Tarikh Tutup : Rujuk Iklan

Berikut adalah merupakan kekosongan jawatan yang telah ditawarkan oleh pihak Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM):

 1. Assistant Manager
 2. Senior Executive
 3. Officer Finance
 4. Manager
 5. Executive
 6. Dan Banyak Lagi…

Untuk memohon, sila rujuk pada pautan di bawah ini :

SYARAT KELAYAKAN MEMOHON


Sekiranya para pemohon merupakan individu yang berkelayakan dengan mempunyai kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A Level”, Pra-Universiti) atau sebarang kelayakan professional daripada pihak Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM), para pemohon adalah dipelawa untuk memohon kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan jawatan di bawah telebih dahulu sebelum melakukan permohonan)

Lihat Juga  Apa Kelebihan Kerja Kerajaan?

Ciri-ciri calon yang diinginkan adalah seperti berikut:

 • Kemas dan pembersih
 • Mempunyai pengetahuan am yang baik
 • Mempunyai ciri kepimpinan dan bertanggungjawab

Kelebihan yang ditawarkan:

 • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
 • Cuti tahunan
 • Cuti sakit

CARA MEMOHON


 1. Permohonan kekosongan jawatan terkini di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti segala arahan seperti di bawah ini.
 2. Sila klik pada pautan “KLIK DI SINI” yang terdapat pada bahagian atas dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan kosong tersebut.
 3. Untuk permohonan kali pertama, para pemohon perlulah mendaftar akaun terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum melakukan sebarang pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.
 4. Para pemohon dinasihatkan agar sentiasa mengemaskini segala maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Untuk makluman, hanya calon yang berjaya disenarai pendek sahaja yang akan dipanggil untuk tujuan sesi temuduga.

Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3