Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM)

Jawatan Kosong Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM)

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM)

Sejarah

Sejarah Universiti Tun Hussein Onn Malaysia bermula pada 16 September 1993 dengan penubuhan Pusat Latihan Staf Politeknik (PLSP), yang bertujuan melahirkan dan melatih tenaga pengajar yang berpengetahuan dan berkemahiran dalam pelbagai bidang kejuruteraan untuk sistem politeknik di negara ini. Penubuhan ini mencatatkan satu lembaran baru dalam perkembangan pendidikan negara. Pusat ini dikendalikan oleh Universiti Teknologi Malaysia (UTM) dengan kerjasama Kementerian Pendidikan Malaysia melalui memorandum persefahaman yang telah ditandatangani bersama pada 28 Jun 1993

Jawatan:

1. RESEARCH ASSISTANT

*Sila baca iklan kekosongan jawatan ini melalui link yang admin sediakan di bawah

Tarikh Tutup Permohonan : 31 Disember 2021

Klik Untuk Baca Iklan Lengkap

Anda Ingin Mohon Jawatan Kosong:

Semoga Anda Berjaya!

Disclaimers – Bahan artikel admin share dihalaman ini sekadar panduan dan rujukan ringkasan artikel berkaitan dengan “Jawatan Kosong Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM)” sahaja. kami tidak ada sebarang kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua rujukan berasaskan sumber official dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes