Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong Universiti Sains Malaysia (USM)

Jawatan Kosong Universiti Sains Malaysia (USM)

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di Universiti Sains Malaysia (USM)

Latar Belakang

Universiti Sains Malaysia yang ditubuhkan pada tahun 1969, merupakan universiti kedua tertua di negara ini. Sebelum Akta Universiti dikuatkuasakan pada 4 Oktober 1971, Universiti Sains Malaysia dikenali sebagai Universiti Pulau Pinang.

Pada peringkat awal, Universiti Sains Malaysia (USM) bermula dengan pengambilan seramai 57 orang pelajar sains. Sejak itu, USM membangun dengan pesatnya dan kini USM mampu menawarkan pelbagai kursus pada peringkat ijazah pertama dan ijazah tinggi kepada lebih 20,000 orang pelajar. Kini, USM terkenal sebagai antara universiti tersohor di dalam mahupun di luar negara. Baca lagi..

Jawatan:

1. PENSYARAH

Tarikh Tutup Permohonan : 15 Disember 2021

Anda Ingin Mohon Jawatan Kosong:

 

Disclaimers – Semua artikel kami kongsikan diatas sekadar panduan tutorial dan rujukan artikel related dengan “Jawatan Kosong Universiti Sains Malaysia (USM)” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, segala hebahan berpandukan sumber official dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes