Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) – Gaji RM1,352 – RM4,052 Mohon Segera!

Jawatan Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) – Gaji RM1,352 – RM4,052 Mohon Segera!

Jawatan Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM)

Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Unversiti Kebangsaan Malaysia.

JAWATAN

  1. JURURAWAT U29
  2. PEGAWAI PERUBATAN UD55
  3. PEMBANTU AKAUNTAN W19
  4. PEMBANTU PEMBEDAHAN PERGIGIAN U19
  5. PEMBANTU TADBIR (P/O) N19

PERMOHONAN

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Lokasi : SELANGOR

Tarikh Tutup : 26 & 27 SEPT 2021

KLIK DISINI UNTUK MOHON

Semoga Anda Berjaya!

Mohon juga: Jawatan Kosong Perbadanan Pr1ma Malaysia – Tarikh Tutup 13 Oktober 2021

Disclaimers – Bahan yang admin kongsikan dihalaman ini merupakan tutorial dan rujukan ringkasan artikel related dengan “Jawatan Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) – Gaji RM1,352 – RM4,052 Mohon Segera!” sahaja. kami tidak ada kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua hebahan berpandukan sumber official dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!