Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong UNITAR International University

Jawatan Kosong UNITAR International University

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di UNITAR International University

Latar Belakang

Ditubuhkan pada tahun 1997 di Malaysia, UNITAR International University (UNITAR) dimiliki dan diuruskan oleh UNITAR Capital Sdn. Bhd. (No. Syarikat 842825-T), sebuah institusi pengajian tinggi swasta yang bereputasi tinggi yang boleh menyediakan platform untuk kejayaan pendidikan anda.

Kampus Induk UNITAR di Kelana Jaya bekerjasama dengan 10 Pusat Wilayah Bebas (IRC) di seluruh negara untuk membantu populasi gabungan lebih 9,000 pelajar di seluruh negara dalam 60 program akademik.

Universiti menyediakan program pendidikan mampu milik di peringkat Asasi, Diploma, Sarjana Muda, Sarjana dan Kedoktoran untuk meluaskan jangkauan pembelajaran berkualiti tinggi melalui program pembelajaran konvensional dan jarak jauh kami.

Jawatan

1. ASSISTANT MANAGER, STUDENT EXPERIENCE

2. SOFTWARE ENGINEER

3. ASSISTANT PROJECT MANAGER, SERVICE DELIVERY

4. LECTURER / TUTOR (PART TIME)

Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah.

Tarikh Tutup Permohonan: 20 November – 10 December 2021

KLIK DISINI UNTUK MOHON

Anda Ingin Mohon Jawatan Kosong:

Semoga Anda Berjaya!

Disclaimers – Semua yang kami kongsikan diatas sekadar panduan dan rujukan ringkasan yang berkaitan dengan “Jawatan Kosong UNITAR International University” ini sahaja. kami tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua hebahan berpandukan sumber rasmi dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes