Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong TH Hotel – Kemasukan Segera!

Jawatan Kosong TH Hotel – Kemasukan Segera!

Latar Belakang

TH Hotel ialah sebuah hotel patuh Syariah yang terletak di tengah-tengah Daerah Perniagaan Kelana Jaya, Selangor. TH Hotel diuruskan oleh TH Hotel & Residence Sdn Bhd, anak syarikat Lembaga Tabung Haji. Hotel ini adalah sebahagian daripada kompleks bangunan bersepadu yang terdiri daripada pejabat Tabung Haji Selangor dan sebuah masjid. Kompleks ini menawarkan sejumlah 350 tempat letak kereta untuk kemudahan pengunjungnya dan dikelilingi oleh banyak perniagaan dan organisasi kewangan terkemuka Kelana Jaya.

Hotel ini terletak dalam persekitaran pusat perniagaan yang terkenal, pusat membeli-belah, hab hiburan, pusat perubatan dan kawasan rekreasi. Terletak secara strategik di tengah-tengah Kelana Jaya, hotel ini terletak berhampiran dengan Stesen LRT Kelana Jaya dan Taman Bahagia. Ia terletak dalam jarak kurang 30 minit pemanduan ke pelbagai pusat membeli-belah – Paradigm Mall, Subang Parade, Empire Shopping Mall, Sunway Pyramid dan One Utama. Untuk sambungan pengangkutan udara, hotel ini hanya 15 minit dari Lapangan Terbang Subang dan 45 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur.

Jawatan:

1. PURCHING OFFICER

2. F&B CASHIER

3. F&B ASSISTANT

4. DEMI CHEF

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

5. COMMIS 1 (ALA-CARTE)

6. STEWARD

Tarikh Tutup Permohonan: 31 Disember 2021

KLIK DISINI UNTUK MAKLUMAT LANJUT & MOHON

Anda ingin Mohon Jawatan Kosong:

Semoga Anda Berjaya!

Disclaimers – Bahan yang portalamalaysia share diatas hanyalah tutorial dan rujukan yang berkaitan dengan “Jawatan Kosong TH Hotel – Kemasukan Segera!” ini sahaja. kami tidak ada sebarang kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua rujukan berasaskan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!